⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Sezonun başı 5 puan fark yüksek ama bitmeyecek bişey değil.yeterki bu maç milladımız olsun yeterki gerçekten ders alınsın.vura vura gidilir allahın izniyle.yeterki gerçekten ders alınıp birdaha bu hatalar yapılmaması için çok iyi çalışılsın eksikler gerçekten giderilmeye uğraşılsın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 senedir ders almayan taktigi olmayan ft den bahsediyorsan yanılıyorsun dostum

Muslera harika cikartti ama yazil oldu
bu arada feg ve babbel bir daha forma yuzu gormemeli.

O senin görüşün eminim senin dediğin şekilde kadroyla çıksaydık aynı sonuç olsaydı forum yıkılıyodu şimdi kazanan kadro bozulurmu diye.
Tamam üstadım bu noktada anlaşamayacağız belli ki

senin görüşüne de ben katılmıyorum ama saygı duyuyorum

Bence rotasyon yapmalıydı

Kimse de rotasyon yaptığı için hocaya laf söylemezdi

Kaldı ki kendi bile demek ki rotasyon yapmalıymışım diye itiraf etti

En azından doğruyu yaptı olmayınca olmuyor derdik

Esas şimdi suçlanıyor yanlış yaptığı için

hocadan kaybedince en çok duyduğumuz cümleyi duyduk demekki rotasyon yapmaliyimisim bu rotasyon lafını biz anlamıyoruz bence rotasyon deyince beş altı değişiklik anlıyor millet tek bir değişiklik bile maçın gidişatını etkileyebilir

Cicaldau da Morutan da bu hocanın elindeyken forumdaki çoğu kişiden eleştiri alır.. Ben de Romanya’dan oyuncu alımına bir taraftar olarak karşıydım..Bir de hocanın transfer ettiği adamlara kafadan negatifim.. Bu iki çocuk kötü değiller ama iyi de değiller.. Muhtemelen daha da kötü olacaklar.. Birini 45 dk oynatan, diğerinin de maç içinde sürekli yerini değiştiren efsane varken..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leş ötesi futbol izlerken işkence çektim bu oyunla ligde ilk 8'e zor gireriz bir maç kazanınca İtalyanca konuşarak şov yapan Fatih Terim gençleştik 3 yıl lazım bize ayağına bizi verem edecek herhalde benim Digitürk'ün süresi bitiyor bu ay aradılar uzatmak için iyi ki acmamisim bir dahakine açıp uzatmiyorum diyeceğim bu futbola her ay 150 lira verip üstüne hasta olmaya niyetim yok izlemem olur biter fatih terime yazacağım tek kelime de bu kadar daha fazlasını yazarsam forumdaki bazı fatihseverler ban vermek için fırsat kolluyorlar

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

talisca ? 6.5 maaş ver koşarak geliyor bonservisi yok zaten 2.5 a alex teixeirada olur farketmez şuan neyi savunuyosun hocam ftyimi savunuyosun cidden
Alex 3 haftadır sakat ve bu sezon bu şekilde devam edecek.
Ayrıca talisca'ya 6.5 maaş mı ver. Komedi filmi mi bu yahu 9 milyon Euro tek bir adamın maliyetine girebilecek bir ekonomi mi var.
Şu götü boklu ligde oynasın diye bir oyuncuya niye o kadar maaş veriyorsun.
Oldu olacak Ronaldo'yu alsaydık takımın yarısını kovup gençlerden karma yapardın.
Ayrıca maaş ile bonservisi nasıl kıyasladın.

3 senedir ders almayan taktigi olmayan ft den bahsediyorsan yanılıyorsun dostum

Terim değişmezsse gs ye vedası hayatının şoku olur onun adına.kendi bilir.gs taraftarı eskiyi hatırlamaz vefasızlık etmez normalde ama iş gs ye ciddi zarara varırsa göz yaşınada bakmaz.bizi başarılara götüren hep buydu.taraftar miadı dolanı göndertti hep.

Oyuncu bazlı değerlendirme yapılacak bir gün değil, takım bazlı bir konsantrasyon problemi mevcuttu bugün.
bu kronik bi durum. geçen yıl feneri deplasmanda iyi futbolla yendik ve sonrasındaki maçlarda takım tanınmayacak kadar kötü oynadı ta ki bjk maçına kadar. bi önceki sezon da aynı şey oldu, hatta onda 6.lığa kadar düştük. bu durum da şunu gösteriyorki ana oyun planında büyük sıkıntı var ve istikrarlı futbol bi türlü oturtulamıyor. maça özel taktiklerle kazandığımız ve iyi oynadığımız birkaç maç sadece elimizde kalmış oluyor sezon bitince.

Sezonun başı 5 puan fark yüksek ama bitmeyecek bişey değil.yeterki bu maç milladımız olsun yeterki gerçekten ders alınsın.vura vura gidilir allahın izniyle.yeterki gerçekten ders alınıp birdaha bu hatalar yapılmaması için çok iyi çalışılsın eksikler gerçekten giderilmeye uğraşılsın.

Daha 5.hafta ama anadolu takımları iyi değil rakipler takılmıyor biz ise 8 puan kaybettik şimdiden kalan maçların hepsini de kazanamayız ki illa puan kaybedeceğimiz olur daha 5 maçta 8 puan kaybı çok fazla oldu bjk yedek kadroyla çıktığı maçı bile kazanıyor ts sağlam bu sezon işimiz zor bu dakikadan sonra bizim ilk yarı için kalan 14 maçta 11-12 galibiyet yapmamız lazım o da çok zor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bülent hoca 10 gün önce göreve başladı, içimizden geçti takımı. Bülent hocadan önce Alanya napmış bi bakın. Sergen dün 2-0 dan 3-2 maç çevİriyor. Boşa konuşup tartışmaya gerek yok net sıkıntı ft.

hocadan kaybedince en çok duyduğumuz cümleyi duyduk demekki rotasyon yapmaliyimisim bu rotasyon lafını biz anlamıyoruz bence rotasyon deyince beş altı değişiklik anlıyor millet tek bir değişiklik bile maçın gidişatını etkileyebilir
dejavu gibi. geçen sezon da aynı şeyi demişti. biz bile maç öncesi 1-2 forma bekleyen oyuncuyu oynatmalı diyorduk, hoca bunu düşünemiyor. rotasyon deyince millet takımı komple değiştirmeyi anlıyor nedense. mostafa,emre ve gustavodan ikisi maça başlamalıydı çünkü bunlar kendini ispat etmek isteyen adamlar. diğerlerinde lazio galibiyeti rehaveti olacağı belliydi zaten çünkü millet yine öve öve bulutlara çıkardı.

Bu hocanın 4 yıldır takıma verdiği hiçbir şey yok
O kadar oyuncu geldi geçti, neyi şu anda daha iyi yapıyoruz?
Bundan sonra da verebileceği hiçbir şey yok

Herhalde 60-70 topçu gelmiştir, ne değişti?
Siz hala topçuları konuşun
Babel ayrı ama; taraftar ile bildiğin daşdaş geçti

Hocamın rotasyon dediği de 2.yarıdaki değişiklikler. İyi ki rotasyon yapmamış

Geri
Üst Alt