⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

2-0 dan verilen maçlar, şimdi de bu maç. Çok yazık yav, sene sonu çok aranacak bu maçlar.
korkma birsey olmaz.

bu sene kafaya oynayamyicagmiz sezon baslamadan belli idi bence.

kafaya oynamak icin bu kadro ve hoca yetersiz.

seneye avrupa kupalarina katilirsak bence basari olur.

Bugün sadece 3 puan değil yedeklere güven duymadığını belli ettiği için takım bütünleşmesini de kaybettik.
Köyün delisi diagne haklıydı.
Onun gibi düşünen en az 5 futbolcu vardı takımda deli olmadıklari için sustular.
Emre Kılınç Muhammed diagne bugün değilse ne zaman diye düşündüler muhtemelen.lazio maçında takımın pestili çıktı bunu 84 milyon gördü yaşlı ve bebek leri çıkarın 60 milyon gördü hoca görmedi.
Yazık

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her ne kadar taraftarın sabrı kalmasada bu genç kadroya sabretmeliyiz. . Bu genç kadrodan hazır gelmiş yıldız oyunculardan kurulu takım gibi oynamalarını bekleyemeyiz. Transfer dönemlerinde bu kadronun üzerine güzel rötuşlarla üzerine koya koya gitmeliyiz. Olaylara günlük sonuçlarla bakarsak işin içinden çıkamayız. Bu takım ne lazio maçındaki takım gibi göklere çıkarılacak , nede alanya maçındaki gibi yerlere çalınacak takım değil. Artık yıldız oyuncu sevdasından da vazgeçmemiz gerekiyor. Ne bizim ligimiz yıldız oyuncuları cezbedecek lig, nede takımların ekonomisi artık bunu kaldıracak ekonomiye sahip, gelenlerin çoğuda istisnalar hariç paramı alayım yatayım derdinde.

Hepsini geçtim 50 tsne korner atıyoruz bırakın golü tehlike bile yaratamıyoruz bu duruma deli oluyorum sinir krizleri geçiriyorum .. hiç bir şey çalışamıyorsan duran top çalış abi.

Takım boyu kısa. Rakip defanslar azman gibi. Çıkıp vurmak kolay değil. Ya ona göre adam alıp oynatacaksın ya da başka şekilde kullanacaksın. Duran toplarımız facia gerçekten. Bam güm kullanıyoruz. Paslaşıp kesseler daha faydalı olur gibi. Buna pek çalışıldığını sanmıyorum.

Geçen senelerde son dakikalar Donku ileri gönderiyordu. Şimdi Luuindamayı gönderiyor. Kendini geliştireceği yerde aynı tas aynı hamam. Bari bunları çalıştıracak yardımcı felan olsa diyeceğim de o da yok. Genç bir takımız, bu takımın gelişmesi lazım ama biz bu kafayla zor geliştiririz gibi.

Yine söylüyorum kim ne derse desin, taraftar muhalefet yardımcı muhabir gazteci …. hepsi boşşş ft nin umrunda olmaz. Taraftar yuhlayarak yollayacak. Yönetimde o yürek yok

Cagne sezona çok iyi başladı hoca bu maçta yedeklere bile almadı begenmem ama bu herif bir şekilde gol atıyor ama kimse sormadı bile.neden yok diye

Ha bide 13 milyon verdiğimiz Diagne neler demiş biliyonuz mu, MM den sonra onuda kaybettik. Bakalım sırada kim var.

Yine söylüyorum kim ne derse desin, taraftar muhalefet yardımcı muhabir gazteci …. hepsi boşşş ft nin umrunda olmaz. Taraftar yuhlayarak yollayacak. Yönetimde o yürek yok
Terim'in tek dayanağı taraftar

O cepheyi kaybettiği anda işi biter

Bir daha camiada hocalık filan yapamaz

Zaten yapmasına da gerek yok bu saatten sonra

Ogulcan'i begenmem etmem ama su gereksiz herif yüzünden o kadar sorun yasadik. Nedir bu Babel israri ya, ugruna o kadar para ödedigin Ogulcan'i alsana oyuna. En azindan baska birsey denemis olursun. Babel de Babel baska bir bildigin yok mu senin. Olmuyor iste ne diye zorluyorsun.

Geçen sene böyle kayıplar yüzünden kaçırdık şampiyonluğu

Cagne sezona çok iyi başladı hoca bu maçta yedeklere bile almadı begenmem ama bu herif bir şekilde gol atıyor ama kimse sormadı bile.neden yok diye
Tweet yada mesaj atmış, bugünkü kadroyu öğrendikten sonra ; anladıkki o senin oğlun problem değil, bu pek bir şeyi değiştirmiyor, herkes bunu anlıyor, Allah herşeyi görüyor ama ben bunu kabul etmem, izin vermem ve affetmem, kimse beni küçük düşüremez kimse istediğinde beni kullanamaz.
Hadi buyrun burdan yakın. Takımda evlatcılık olduğu aleni ve resmen ortaya çıkmış oldu. MM den sonra Bunuda kaybettik. Sıradaki kim bakalım.

Hafta içi müsait bir zaman bulabilirsem kullandığımız kornerlere tek tek bakacagim, 13 korner kullanmışız ve yanılmıyorsam sadece 1 kere topa dokunabildik. Bu doğruysa kabul edilebilir bir şey değil, duran toplarda topa dokunamıyoruz bile. Senelerdir duran topta gol sorunsalımız vardı artık topa dokunamama sorunsalı geldi

Ogulcan'i begenmem etmem ama su gereksiz herif yüzünden o kadar sorun yasadik. Nedir bu Babel israri ya, ugruna o kadar para ödedigin Ogulcan'i alsana oyuna. En azindan baska birsey denemis olursun. Babel de Babel baska bir bildigin yok mu senin. Olmuyor iste ne diye zorluyorsun.
Bu babel yüzünden Oğulcan ve Kılıncıda kaybedeğiz, MM ve Diagneden sonra

Oyuncu kadromuz nedeniyle malesef Diagneye muhtacız. Bize gol atacak adam lazım. Bu ligin bugu siyahi, iri, golü koklayan forvet. Al işte şekil A Okaka fenere çaktı. Ne Halil ne Mohammed o güveni vermiyor. Elinde buna en uygun Diagne var o da mental olarak sıkıntılı bir herif. Üstüne bir de sıkıntı yaratılıp kadro dışı bırakılıyor. Hoca çok yanlış yapar bu adamdan yaralanmazsa. Halil geldi direk pabucunu dama attı herifin. Yarın Halil Allah korusun sakatlansa ne olacak? Az da olsa böyle maçlarda süre verip hazır tutması ve bir şekilde yararlanması gerekir. Bu sene kötü sonuçlar devam ederse pek kredisi kalacağını sanmıyorum hocanın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim’in taktik bilgisi son 5 dk doldur boşalt için stoperi forvete göndermekten ibarettir

Son yıllarda bunu yaptığında takıma uzun top da şişirttiremiyor artık

Pva nın maç sonu açıklamalarından ; Lazio maçından sonra iyi bir şekilde dinlendik, bu bir bahane olmamalı.
Kendi oyuncusu yalanlıyor kendisini.

Geri
Üst Alt