SL 21/22 H:6 | Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | MS | 21 Eylül

Bu haftadan farkın 8 olması çok kötü bir durum. Biz kadroyu sistemi oturtana kadar lig biter maalesef. Gerçekçi olalım. Mesele Beşiktaşın çok iyi oynaması değil ama adamlar bir şekil kazanıyor. Gedson gelseydi baş ederdik ve geçerdik de rakipleri ama o kalitede bir adam alamamak kötü etkiledi oyun anlaminda. Bu sene şampiyonluk bekleyenler hayal kırıklığı yaşar bence , geçiş senemiz gençlerin gelişimine bakacaz. Terim de bütün ihtimal rezil olarak bitecek Galatasaray kariyeri. Umarim Trabzon yarıştan düşmez de son haftaya kadar gider. Fener ve biz lige erken havlu atacaz gibime geliyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus rıdvan'a top kaptırdı. rıdvan uçtu yunus dönmedi.

balontelli
balonhanda
akintola
kaan kanak
gökhan inler

nerede bu adana'nin müthis ofansif isler yapacak herifleri?

yunus sola çekip bekini beklesen pozisyon

Şu iyimserliginize cidden bayiliyorum ya :) besiktasin yaptığı takımlardan hepsinden biz 3 er puan alacaz sanki :) 2 kere 2 0 dan 2 2 maç vermişsin aynı takımlarla besiktas maç yapsa kötü kasimpasa kötü trabzon dersiniz. Azcık gerçeği görün be arkadaş
Kaybettiğimiz puanları kendi hatalarımızdan kaybettik kasımpaşa trabzon 2-0 dan kendimiz verdik alanyaya da aynı şekilde son dakika golüyle böyle kendimiz vermediğimiz sürece her rakibi yenme imkanımız var yeter ki kendi kendimizi yakmayalım zayıflığımızdan değil saçmalamaktan kayıplar oldu hep olacak değil böyle

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O bu degilde vargas rize macinda da gözüme carpmisti. Gercekten cok Iyi bi oyuncu ve daha henüz 24 yasinda. Bugünkü frikik golü beni gercekten mest etti.
Yabanci siniri olmasa hemen Sol kanada düsünürdüm, ama bu sekil önce kaleye ve beklerden birini türk yapmak gerek

Bu saha ilk kar yağışı ile geçen seneki bizim sahaya döner

Geri
Üst Alt