Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Maharet sergendebjk 2-3 sene daha çuvallamaz eğer batşuayiyi alabilirlerse
Batşuyu ftye ver 2 hafta sonra yerine transfer ister
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maharet sergendebjk 2-3 sene daha çuvallamaz eğer batşuayiyi alabilirlerse
Pjanic yerine Serdar Tatlı'yı almak lazım her maça etki ediyor. He tabi onu görmezsiniz.
evet, eksik de diyebiliriz.Hatali degil eksik kurduk, 2-3 transfer daha yapilmaliydi ama Baskan bunlari artik devre arasinda yapacagiz dedi.
Ben beğendim.Adana hayal kırıklığı
Seninle ayni takimi gonul verdigim icin Allah benimde belami versinfaul yok gol temiz
Lig bitti sanirim ki boyle yaziyorsun.Bjk bu sene çuvallarcılar nerde
İlk 10 hatta ilk 8 Garanti çok iyi takım yedekte balotelli varRize’yle birlikte 2. en güçlü küme düşme adayım ADS
ts ve bjk arayi acabilirBu sene 2 3 Anadolu takımı hariç geri kalanlar berbat durumda PTT seviyesindeler yani derbiler belirleyecek bence şampuanı
Bazıları üzülecek ama Galatasaray şampiyon olacak tiner sevdalılarını ilerleyen haftalarda göreceğiz.
Terim'in istifasıyla bu ne alaka? Bana ne etsin istifa ben çok bayılmıyorum ki Terim'e hatta Ralf Ragnicki, Favre, Van Gaal ayarında bir hoca getirip sabır edeceksek yarın etsin. Ama bu Bjk'nin hakemler ile göz göre göre iteklendiğini değiştirmiyor tabi Terim istifa diye tutturduğunuzdan bunları göremiyorsunuz.