SL 21/22 H:6 | Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | MS | 21 Eylül

Bu itler yürüye yürüye evlere şenlik goller atıyor biz yürüye yürüye rakip kaleye bir türlü gidemiyoruz.

Umarım ads ikinci yarı maçı çevirir ama herkes bizim gibi keriz değil ki her hafta 2-0’dan puan versin.

Elinde Manchester City'den aldigin adam klubede yerine oynayan adam 2. Ligde zor forma giyer ama oynuyor neden çünkü yabancı sınırı iste böyle sacma bir kural.

Pjanic yerine Serdar Tatlı'yı almak lazım her maça etki ediyor. He tabi onu görmezsiniz.
Recep Yıldırım

Demek ki neymiş topu bir şekilde ceza sahasına gönderirsen o top o kaleye bir şekilde girer.

Fatih Terim yan toplara devam etsin. Beşiktaşlı oyuncular, teknik heyet, tribündeki taraftarların hepsi golün bir şekilde geleceğinden emin.

Genç oyuncu aşkı tuttu bizim de. Neden kardeşim? Bayer münihteki ilk 11'de gayet deneyimli, Barcelona da öyle.

Yahu bu saçma sapan ligde topu penaltı noktasına gönder zaten rakipler kendi kalesine atıyor. Bakınız bu maç.

Fatih Terim'in yüzünden maçları izlemeyi bıraktım. Alsın Galatasaray sadece onun olsun.

Hatali degil eksik kurduk, 2-3 transfer daha yapilmaliydi ama Baskan bunlari artik devre arasinda yapacagiz dedi.
evet, eksik de diyebiliriz.

netice olarak şampiyonluk için yeterli bir ekip göremiyorum

en iyi hücumcusu kerem olan takım şampiyon olamaz.

Umarim Trabzon yarıştan düşmez.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazıları üzülecek ama Galatasaray şampiyon olacak tiner sevdalılarını ilerleyen haftalarda göreceğiz.

tudor gelirse bi nebze sampiyonluk adayı olabiliriz

3 puanli sisteme gecildiginden beri sampiyonluk sayilari:

biz 15
bjk 9
fb 8
basak 1
bursa 1

Terim'in istifasıyla bu ne alaka? Bana ne etsin istifa ben çok bayılmıyorum ki Terim'e hatta Ralf Ragnicki, Favre, Van Gaal ayarında bir hoca getirip sabır edeceksek yarın etsin. Ama bu Bjk'nin hakemler ile göz göre göre iteklendiğini değiştirmiyor tabi Terim istifa diye tutturduğunuzdan bunları göremiyorsunuz.

Geri
Üst Alt