- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Gökhan ve Kenan resmen Feghouli ve Babel etkisi yaratti.Bunların oyuna girenler bizden daha rezil ya. Batsu-Josef-Pjanic olmadığı an saçmalamaya başlarlar bakalım ne kadar dayanacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan ve Kenan resmen Feghouli ve Babel etkisi yaratti.Bunların oyuna girenler bizden daha rezil ya. Batsu-Josef-Pjanic olmadığı an saçmalamaya başlarlar bakalım ne kadar dayanacaklar

Hep bir ağızdan Hepiniz orospu cocugusunuz diye tezahürat yapan tribünleri kapatman lazım önce o tribünlerde bayanı var çoluğu çocuğu var dahası evinde maçı canlı izleyenler bu ağır küfürleri duymak zorunda değiller
Totem yapmasak dönmezdi bu maçBurdasın glba rdaş
Rıdvan da efsane çalım yiyerek tarihimizin falcao ile birlikte en rezil transferi olduğunu da ispatladı.Hamle oyuncusu olarak dk 86 da Tarık Çamdal girdi yahu 3 3 bitti diye unuttuk![]()
Yeterki biz kazanalım kazandıkça daha çok başlar ligGeçen Fenerbahçe'nin başakşehir'e mağlubiyeti bugün de Beşiktaş'in 3-0'dan 3-3 maçı vermesi Alanya mağlubiyetini unuttum harbiden yarın biz Kayseri'yi yenersek Konya da evinde Trabzon'dan puan alırsa lig yeniden başlar
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HahahahaMario Balotelli: "Yıllar önce rakip takım hocası bana beynin yok demişti, bugün sahada ona küçük mario'yu gösterdim." (beIN Sports)

Hakem e de helal olsun atak bitene kadar bitirmedi maçi. Başka hakem olsa bitirirdi.