SL 21/22 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Giresunspor | MS | 23 Eylül

Rezillik konusunda 1 tık önde sikeciler ama ortak noktamız çok fazla 2 takımında oyunu çok zayıf 2 takımın başında da hoca yok

bjk dışında istediği zaman gole yakın oynayabilen takım yok ülkede. fb 2. dakikada bi gol attı 43 dakika 3-0 öndeymiş gibi oynadı.

bugun ts yerinde olsak 10 yemiştik ya cidden şans yok
bize penaltı kurtaran giresun fbye penaltı kaçırıyor penaltıdan önce %100lük gol kaçırdılar bir de
kudurmamak elde değil
Haftalardır karar veremiyorum biz mi çok kolay yiyoruz rakipler mi çok şanslı anlayamadım. Şu maçtaki giresuna şöyle oyun oynasak 2-0 gerideydik ilk yarı

Futbolda şans faktörü de önemli bize olsaydı 90a takmıştı o penaltıyı ligin en kötü takımına karşı bile aciz duruma düştü fb bu sene de birşey olmaz bunlardan hepsi puanlar kaybedecek yeter ki biz saçmalamayı kesip bi seri yakalayalım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb cok kotu oynuyor. Frankfurt macinda sadece ilk yarida iyi futbol vardi ama ikinci yari Frankfurt ezdi. Fb su ana kadar bu kadro ve sistem ile pek isik vermiyor.

biz kötüyüz knk orası net rakipler de kötü bence ama bizden daha şanslılar.
Fbnin bu kadar kötü oyunu da bizimle aynı sebepten. Resmen 50mtye 50 mt yayılıyorlar sahaya. Ulan bu kadar geniş yyılırsan ne top yapabilirsin ne savunma yapabilirsin. Dün biz de aynıydık, herkes ezbere takılıyor

Haftalardır karar veremiyorum biz mi çok kolay yiyoruz rakipler mi çok şanslı anlayamadım. Şu maçtaki giresuna şöyle oyun oynasak 2-0 gerideydik ilk yarı

bizimkiler yüzsüz olduğu için daha kolay yiyoruz. herifler pozisyonu kaybetse de topun önüne atlayıp rakibi bozuyolar hiç yoktan. dün thiam'ın attığı pozisyonun aynısı geldi, kim topun önüne yattığı için balde o kadar rahat vuramadı. sahadaki cimbomlulardan biri havadan penaltı ikram etti, onu da kazmalığından atamadı. biz böyle oynasak 2-0 gerideydik ama fb 2-0 da geride de geri çevirebilirdi. o arsızlık bi bizde var.

fenerin attığı gole bakıyorum her maç belki sağlı sollu bu şekilde 10-15 tane orta açıyoruz bizden bir Allahin kulu topu geciremezdi giresunlunun gotunden dönmüştü bile..
Artık klişe oldu ama biz orta acamiyoruz bu yönde idman yapmıyoruz takım olarak leş gibiyiz.
Futbolun en basit ve temel noktalarinda yokuz uzaktan şut duran top orta hiçbiri yok savunmada bireysel hata desen tonla var..Ama hocanin kafasında eski Barcanin oyunu var o şekilde tatmin ediyor kendini.. Ayranı yok içmeye tahtirevanla gider scmaya.. Sen duran topu adam gibi kullanıp iyi savunma yapsan zaten sampiyonluga oynuyorsun bu ligde hoca bence Premier ligde oynadığını falan zannediyor üst düzey bir oyun oynatma hayaliyle en temel noktalarda cuvalliyor sonuç olarak elde var 0..

Gecen seneye göre adamlarda bi Rossi bi Kim var 11'de. Halbuki okadar transfer yaptilar.

fenerin attığı gole bakıyorum her maç belki sağlı sollu bu şekilde 10-15 tane orta açıyoruz bizden bir Allahin kulu topu geciremezdi giresunlunun gotunden dönmüştü bile..
Artık klişe oldu ama biz orta acamiyoruz bu yönde idman yapmıyoruz takım olarak leş gibiyiz.
Futbolun en basit ve temel noktalarinda yokuz uzaktan şut duran top orta hiçbiri yok savunmada bireysel hata desen tonla var..Ama hocanin kafasında eski Barcanin oyunu var o şekilde tatmin ediyor kendini.. Ayranı yok içmeye tahtirevanla gider scmaya.. Sen duran topu adam gibi kullanıp iyi savunma yapsan zaten sampiyonluga oynuyorsun bu ligde hoca bence Premier ligde oynadığını falan zannediyor üst düzey bir oyun oynatma hayaliyle en temel noktalarda cuvalliyor sonuç olarak elde var 0..
Duran top golümüz yok
Kontra atak yok
Uzaktan sut desen hak getire
Isabetli orta desen yok denecek kadar az
Kalecimiz her mac 2 kisi calimlamaya calisiyor
Topu alan geri dönüyor

Geri
Üst Alt