SL 21/22 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Giresunspor | MS | 23 Eylül

giresun'a ömer bayram'i ver. bu aziz behich'i kesemez. ayni emre tasdemir gibi sonradan girip gol yedirir.

Bu Szalai bizim takımda Luyindama veya Alpaslan ile oynasa böyle gözükmez. 3 stoper + Gustavo oynuyor. x3 emniyet. Birebir kalmıyorlar. Hep kademeliler geride. Bu sayede %50 daha az da yoruluyorlar.

Mutlaka 3 lu savunmanın etkisi var ama ben geçen sene de çok beğendim yeri geldi tüm takım hücuma yüklendi tek başına defans yaptı..Bence ligin en iyisi şu anda(sadece formda bir Marcao onun üstünde performans gösterir )

Fenerin yenmesi iyi oldu yoksa bizim rezil futbol ve sonuclar unutulur, çünkü ligin devre arasinda"" 8 de kapanir 16'da"" duymak istemiyorum, 24 puan nasıl kapanir onun hesabini yapalimki kulüpte köklü değisim olsun.

Altay, Szalai, Kim, Gustavo, Valencia bu sezon Fb'de begendigim isimler. Yeni transferlerin cogu vasat. Bu sezon fb muhtemelen üçüncü bitirir gibi gorunuyor. Ts-Bjk kapisacak sampiyonluk icin.

Hahaha koydukmu tezahurati yapiyorlardi gol yediler. Ulan daha en az 10 dk var ne koydukmu😂

2-0dan bi de bunlar 2-2ye gelsin azicik zevklenek ya
gülecek bi seyimiz olsun
yüzümüz gülmüyor be

Sonra Aykut Kocaman'a laf ederler. Vitor'un da pek farkı yok.

2021-09-23 (1)_LI.jpg

Geri
Üst Alt