⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

gol atamamayı geçtim ulan şu pozisyon gol olsa dönerdi diyebileceğimiz bir pozisyon bile olmadı oyuncular hiç bir tepki koyamadı kafası kesik tavuk gibi bir o tarafa bir diğer tarafa koşuyorlar.

Fatih Terim'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayali var, bu hayal gerçekleşene kadar Fatih Terim'le devam edilmeli.

Yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya yeter lan hep aynı şey başlarım beklerin ortasahada pozisyon almasına be olmuyor işte hoca anla artık bıktım 4 senedir beklerin top çıkarırken ortasaha çizgisine geçmesine !!!

Trabzon macinda puanlari sen verdin, alanya macinda da sayende kaybettik. Bu mac yine aynı. Var mı bi bildiğin acaba.

Bu takımdaki oyuncularin özgüveni yerle bir. Bu takımdaki oyuncularin yetenekleri zamanla eriyor. Bu takımın iskelet kadrosu yanlış kurulmuş. Bu takımin taktiği yok veya kötü. Bu takimin hocası futbolcularıni nasıl oynatacagini tam bilmiyor. Bu takımın mücadelesi yok. Bu takımın bitiriciligi yok. Bu takımın pas yeteneği yok. Benimde diyecek sözüm yok. Ben çıksam şu yaşımda daha çok mücadele ederim. Ben çıksam bu takımı daha iyi yönetirim. Ben ciksam bu takıma daha iyi değişiklikler yaptırırım.

Mustafanın ordan şut çekmesi felan hiç normal değil ama. Takım komple çökmüş.

Geri
Üst Alt