Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
mo yerine diagne başlamalı bence. mo fanıyım ama diagne böyle iyi başlamışken kesik yemesine gerek yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet peşinen ilk yarıda sıvasınlar, hiç olmazsa ikinci yarı telafi şansı olur.Babeli Feghouliyi 11 oynat kardesim. Sonradan girmeleri daha çok canımı sıkıyor
Bence de Cagne daha iyi su an ama Cagne'yi pek oynatmaz gibi o paylasimindan sonra.mo yerine diagne başlamalı bence. mo fanıyım ama diagne böyle iyi başlamışken kesik yemesine gerek yoktu.
paylaşım yüzünden oynatılmayacaksa babel'in de oynamaması lazım ama diagnenin paylasımı direk ftye yönelikti galiba haklısın oynatması sürpriz olur.Bence de Cagne daha iyi su an ama Cagne'yi pek oynatmaz gibi o paylasimindan sonra.
yaw bu taylan beni deli ediyor. ben bu kadar çabalayıp da bu kadar faydasız olan az topcu gördüm. çabalaması hiç bir işimize yaramıyor. rakip sindirme yok pas arası yok top çalma yok tackle yok yok yok yok.uzun analizler sonucu bu kadronun çıkacağı hususunda karar kıldım
muslera
yedlin-nelsson-luyi-ömer
assunçao
morutan-taylan
emrek-momo-babel
Uzun analizler sonucu mu yoksa ilk bakışta mı Semih?babelin çizgide toplar isteyip kaptırdığı, mustafanın top alamadığı, ortasahaların hücumlara destek vermediği, beklerin bolca adam kaçırdığı bi maç izleyeceğiz kendinizi hazırlayın
harbi 1 tık ilerletemez mi bi insan kendini. resmen vasata alıştık razı oluyoruz. fark yaratacak hi.bir şey yapamaıyor. kaç defa boşa koşu atan adamın önüne göre göre top atmadığını gördüm. riske hiç girmiyor yan pas yan pasyaw bu taylan beni deli ediyor. ben bu kadar çabalayıp da bu kadar faydasız olan az topcu gördüm. çabalaması hiç bir işimize yaramıyor. rakip sindirme yok pas arası yok top çalma yok tackle yok yok yok yok.
keremin etrafından 1km2 boşluk olursa uzun top atıyor bazen ya da defans cizgisi bozulmuşsa ogulcan ve fege uzun top atıyor onun dısında hucumda katkısı yok. defansta katkısı olsa hadi neyse diyeceğiz de kardeşim gustavo ve joseph ol demiyoruz ama bir hakan arslan/fajr da ol yaw.harbi 1 tık ilerletemez mi bi insan kendini. resmen vasata alıştık razı oluyoruz. fark yaratacak hi.bir şey yapamaıyor. kaç defa boşa koşu atan adamın önüne göre göre top atmadığını gördüm. riske hiç girmiyor yan pas yan pas