⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Alpaslan kapasitesini aşarak Marcao dönene kadar hepimizi şaşırtacak şekilde çok iyi oynasa ne güzel olur. Çok rahatlatır elimizi kontenjan konusunda.

uzun analizler sonucu bu kadronun çıkacağı hususunda karar kıldım

muslera
yedlin-nelsson-luyi-ömer
assunçao
morutan-taylan
emrek-momo-babel​

babelin çizgide toplar isteyip kaptırdığı, mustafanın top alamadığı, ortasahaların hücumlara destek vermediği, beklerin bolca adam kaçırdığı bi maç izleyeceğiz kendinizi hazırlayın

uzun analizler sonucu bu kadronun çıkacağı hususunda karar kıldım

muslera
yedlin-nelsson-luyi-ömer
assunçao
morutan-taylan
emrek-momo-babel​
yaw bu taylan beni deli ediyor. ben bu kadar çabalayıp da bu kadar faydasız olan az topcu gördüm. çabalaması hiç bir işimize yaramıyor. rakip sindirme yok pas arası yok top çalma yok tackle yok yok yok yok.

Kayseri karşısında Atalay'ı görelim

yaw bu taylan beni deli ediyor. ben bu kadar çabalayıp da bu kadar faydasız olan az topcu gördüm. çabalaması hiç bir işimize yaramıyor. rakip sindirme yok pas arası yok top çalma yok tackle yok yok yok yok.
harbi 1 tık ilerletemez mi bi insan kendini. resmen vasata alıştık razı oluyoruz. fark yaratacak hi.bir şey yapamaıyor. kaç defa boşa koşu atan adamın önüne göre göre top atmadığını gördüm. riske hiç girmiyor yan pas yan pas

harbi 1 tık ilerletemez mi bi insan kendini. resmen vasata alıştık razı oluyoruz. fark yaratacak hi.bir şey yapamaıyor. kaç defa boşa koşu atan adamın önüne göre göre top atmadığını gördüm. riske hiç girmiyor yan pas yan pas
keremin etrafından 1km2 boşluk olursa uzun top atıyor bazen ya da defans cizgisi bozulmuşsa ogulcan ve fege uzun top atıyor onun dısında hucumda katkısı yok. defansta katkısı olsa hadi neyse diyeceğiz de kardeşim gustavo ve joseph ol demiyoruz ama bir hakan arslan/fajr da ol yaw.

gustavo iyi çıkar da sürekli berkan gustavo görürüz umarım. taylan dan sıkıldım

Diagnenin paylaşımı türk oyuncu yapsa 2.lige kadar giderdi ft gazabıyla
Amerkan filmlerinde ki diriliş gibi bekliyoruz ft yi ama olmayacak ,sazini elindeb almislar hocanin,o diriliş gelmeyecek

Rakipler ilk defa bu kadar kötüyken bizim dahada kötü olmamiz içler acisi.

Muslera
Alpaslan.. Nelsson.. Luyi.. Pva
Morutan.. Gustavo.. Taylan.. Emre
Diagne.. Mostafa

442

Yemişim pasını falan. Aç topu kanatlara orta yap 50-60 tane, odun değillerdir heralde 1-2 tanesine vururlar

Geri
Üst Alt