⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Futbol bu belli olmaz yani normal degilmi?

Kesinlikle futbolu guzel yapan bu bahsettigimiz şans faktörü. Beni aslinda daha cok tedirgin eden oynadigimiz oyunun duzensizligi. Belki uçuk bir ornek olacak ama bir Bayern taraftarını hayal edelim. Adam gonul rahatligiyla maçı bekleyip takiminin performansi ne olacak biraz tahmin edebiliyor. Biz ama her maç yeni bir surprizle karşı karşıya kalırmıyız diye düşünmeden edemiyoruz

muslera
yedlin-nelsson-luyi-pva
gustavo-berkan
barış-cica-emre
moha​

Kesinlikle futbolu guzel yapan bu bahsettigimiz şans faktörü. Beni aslinda daha cok tedirgin eden oynadigimiz oyunun duzensizligi. Belki uçuk bir ornek olacak ama bir Bayern taraftarını hayal edelim. Adam gonul rahatligiyla maçı bekleyip takiminin performansi ne olacak biraz tahmin edebiliyor. Biz ama her maç yeni bir surprizle karşı karşıya kalırmıyız diye düşünmeden edemiyoruz
Gecen seneler icin birsey dememde bu sene su an icin gayet normal bu

Nando
yedlin alpaslan nelsson pva
gustavo
morutan berkan cicaldau baris
Mo

Berabere bitmesin kim kazanıyorsa kazansın

Muslera
Alp/Aytç.. Nelsson.. Luyi.. Pva
Gustavo.. Berkan/Emre
Morutan.. Cica.. Halil
Mustafa

Eldeki en iyi kadro bu olur.

Fatih Terim: "Ben bugün yorgunluk olduğunu düşünüyorum. Bazılarının kaldıramadığını düşünüyorum. Burada hata benim."

Sictik babel fegh ömer ilk 11..

Nando
Alpaslan Nelsson Luyi PvA
Assuncao
Berkan Cicaldau
Kilinc Mo Baris

Yap bari

Rotasyon şart ama Babel, Feghuli, Ömer’in performansı yorgun topçulardan daha kötü sorun orda. Mesela Barış Alper sakat olmasa çok iyi olurdu. Bizim rotasyon kadromuz çok hantal malesef. Yavaş oyunla rakibe karşı pozisyon üretmekte zorlanıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenemezsek sezon çok acayip bir noktaya gelir daha 6. haftadan Beşiktaş ve Trabzon'un 7-8 puan gerisinde kalabiliriz. Kayseri ve Göztepe bu iki maçtan 6 puan almak şart artık.

Aynen, Alanya yenilgisi kredi bırakmadı. Rakiplerle fark çok açılmamalı. Takım motivasyonu düşmemeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası hoca son maçtan sonra rotasyon yapmalıydık tarzı birşey söylediğinden dolayı şu şekilde bir kadro bekliyorum ;

Muslera
Yedlin Nelsson Alpaslan Aanholt
Gustavo
Oğulcan Morutan Cicaldau Emre
Mostafa

Son düzenleme:
Alanya maçı icin cakar geceriz demistim. Bu maç icin de tipik beraberlik maçı diyorum.

Hikmet hoca sürekli bize çelme takar maçtan sora da ballandıra ballandıra şöyle taktik yaptım Galatasaray ı böyle analiz ettim diye anlatır bu adama 5-6 tane gol atıp dersini vermek lazım ama nerdeee gene puan verirler Hatay a yenildi bu hafta siz düşünün

Muslera
Yedlin-nelsson-luyi-ömer
Taylan
Cica-berkan
Kerem-halil-babel

Bundan farklı çıkarsak şaşırırım. İdmanlarda kasmasına bile gerek yok diğer topçuların çünkü hoca maçtan sonra zaten 11i belirlemiştir kafasında. Belki assunçao oynar taylanın yerine o kadar​

Maça gitmek için bilet alacaktım ama muhteşem passolig sistemimiz hata veriyor alamadım bir türlü.

Geri
Üst Alt