⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

zahmet olmazsa kazanın diyeceğim de artık bu takımdan bi beklentim yok, ligin ilk yarısında dağıtırız puanları sonra bekle ki son 10 hafta 10da10 yapalım diye.

bu sene hamsilerin üzerinde olmalı gözler.bunları yapacaklar gibi.İNŞALLAH biz hakederek şampiyon olurda engel oluruz son iki sezon olamadık kötü oynasak bile tertemizdik ve sırf bundan dolayı son iki sezonda şampiyon gene biz olmalıydık

Umarım kazanırız diye temenni ediyorum ama

Açıkçası beklentim çok düşük bu maçta

Berabere biter gibi büyük ihtimal

Umarım kazanırız diye temenni ediyorum ama

Açıkçası beklentim çok düşük bu maçta

Berabere biter gibi büyük ihtimal
kargaların takılması çok ciddi konsantrasyon oluşturmuştur inancındayım.yarın zar zorda olsa ,çünkü ligteki son 3 maç yüzünden bi tedirginlik maç bitene kadar sağlam fark atmamışssak sürer.ama kısmetse sıkıntılı geçsede İNŞALLAH kazanırız.tahminim bu yönde gerçeği ancak ALLAH bilir tabii ki

Çok umudum yoktu bu maçtan.
BJK nin hezimetinden sonra kesin kazanacağız diyorum...

hikmet karaman galibiyet sonrası vereceği röportajları düşünüyordur şimdi

cicanın oynatılmaması beni ciddi şekilde rahatsız etti.bu takımda oynatılacak ve kesilmeyecek belkide tek oyuncudur.insan bi ilk yarı oynatır veya ikinci 45 te hamle oyuncusu olarak alır.terim gerçekten tanınmaz hale gelmiş.bu adam nasıl bu duruma geldi akıl alır gibi değil.

Hadi çocuklar hadi önce içimizdekileri sonra dışarıyı morartacağız. Hadi hocam gerekeni yapacağından eminim.

Normal şartlarda kayseri maçlarından korkmam. Bu maç endişelendiriyor beni.
Hocam babel çok yorulmuştur her maç sahaya girmekten onu kesseydin ya takımdan... Uzun bir tatile gönderseysin...

taraftar maça gitmiyor. bazı şeylerin değişmesi gerek takımımızda. umut görmek istiyoruz.

Geri
Üst Alt