⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

İyi oyun beklemiyorum ondan vazgeçtim artık. Galibiyet olsun nasıl olursa olsun.

Muslera
Yedlin Nelsson Alpaslan Ömer
Gustavo Taylan
Emre* Morutan Babel
Mostafa

Yedek: Fatih, Luyindama, Aanholt, Aytaç, Feghouli, Kerem, Oğulcan, Diagne,

Luyindama, Aanholt ve Kerem'i muhtemelen rotasyona sokar.
Halil ve Cicaldau'nun kesinlikle götürülmeyecek kadar kötü bir durumu yoktu.
3 gün önce yedek bile olmayan Aytaç ve Diagne kulübede olur.
Sonradan oyuna giren Feghouli'yi hiç beğenmedi. Muhtemelen o da yedek olur.
Oğulcan'a 11'de yer verebilir. Emre Kılınç zaten ne yapsa göze giremiyor. Kesik atmak kolay.
Hoca inada bindirdi. Ömer ve Babel'siz bir kadro yapmaz.

@Enes Dalmış
Maalesef dediğin gibi olabilir takım bu akşam, Fatih Terim geçtiğimiz maçın tek suçlusu rotasyon olarak buldu ama daha maçın başında PvA defalarca arkasına top geçirdi, maç boyu Yedlin ve PvA 'un önünden orta açtılar 1 tanesine bile engel olamadık

Bunun rotasyonla filan alakası yoktu. Dediğin gibi bu akşam Fatih Terim 'in inadıyla mücadele edeceğiz inan Mostafa 'yı bekliyoruz ya hepimiz tutup Babel 'i filan forvet yapsa yine şaşırmam öyle bir inada döndü iş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rüyamı paylaşıyım unutmadan,
Evin arka tarafında Galatasaray antrenmanı vardı. Bende içlerinde onlarla beraber antrenmana katılmışım. MoMoya moral motivasyon veriyorum bir yandan, oda oldukça motive oluyordu. GSCimbomda seni çok destekliyor taraftar diyorum, tanıyormusun sorduğumda, evet evet tabiki demişti. Sonra kaleye bir şut zımbaladı peşinen. Bitti

MoMo bugün iyi oynayıp gol atarsa, benım sayemde ona göre 😀

Kalede Silviu mu olacak acaba bu adama bize hep panter kesiliyor

Hoca kadro kurarken şaşırmışsın ama ilk 11'i güzel kur güzel de bir oyun gelsin Alanya maçını bir kaza olarak görelim

Rotasyon böyle olmaz.

Oynatmayacağın as oyuncuyunu yedeğe çekersin olası kötü skora göre ihtiyaç duyma ihtimaline karşın. Direkt kadrodan çıkarmak net bir şekilde ahmaklıktır.

Ah hoca ah taraftarla inatlaşacağım diye düştüğün şu hallere bak yazık. Unutma ki bu taraftar olmasa oturduğun koltukta yer almazdın şimdi. Ömer'ini de Babel'ini de o kadar çok seviyorsan al evinde besle bunları. Galatasaray taraftarı seni çok seviyor evet ama her yaptığına da sorgusuz sualsiz kabulümdür diyeceği yok.

Kayserispor’da 5 oyuncu Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Uğur Demirok
Campanharo
Uzodimma
Gökhan Sazdağı
Gavranovic

Kayserispor’da 5 oyuncu Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Uğur Demirok
Campanharo
Uzodimma
Gökhan Sazdağı
Gavranovic

ugur demirok bizim maclarda Pique gibi oynuyordu iyi olmus olmamasi

Geri
Üst Alt