⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Senin oynatcagin kanatlarin taha bilmem ne edeyim. Lan emre kilinc kanatta oynayamaz. Ne zorluyorsun birde mahsustan oynatirmis gibi, forvet nasil pozisyona girsin böyle?

FT kendi bırakıp gitmedikçe ne taraftar baskısı nede yönetim icraatı falan hiç bişey beklemeyin.

Feghouli yüzünden. Cica ve Morutsan bu topları almak için açı alıyor.
Cica ve Morutan varken de yaşıyoruz aynı sorunu, onların hareketliliğini kullanıyoruz 15 dakika, ardından rakip fark edip başlarına birer adam dikince aynı olay tekrar başlıyor. O iki beki böyle rakip yarı sahaya konumlandırırsak geriden oyun kurarken daha çok izleriz aynı görüntüleri. Paslı ve hızlı oyun kurmak için o orta sahanın, beklerin hatta yeri geldiğinde ileri kenar oyuncularının bir saniye durmadan sürekli hareket edip orta sahayı karıştırması, en ufak boşluğu kullanması gerekiyor. Bizim takımda bir adım sağa ya da sola adım atayım da rakip markajından çıkayım, pas opsiyonu olayım diye düşünebilen bir kişi yok.

Arkadasllar genclerden bir takim kurduk biraz sabır lutfen
Ne sabiri kardes. Biz 3 senedir sabrediyoruz. Bu adam torunlarinin torunlarini doyursun diye 3 sene daha mi sabredelim. Vallahi tek eglencemiz Galatasarayi elimizden aldi adam. Yaziklar olsun haram zikkim olsun kazandigi paralar.

tamamen hocayla alakalı hiç oyunculara tek tek saydırmanın alemi yok,elinde ortalama bir kadro olsa bile bişeyler oynatırsın ama yok rakip zayıf veya güçlü farketmiyor oyun hep aynı hep kötü hatta berbat ötesi..

Maç başında dedim ki; Kayseri önde basacak umarım sahaya çok geniş yayılmayız, hücumda da birbirine yakın ve dar yayılmalıyız, bu takım geniş alanda hiçbir şey yapamaz. Bunu ben gördüm ama sağolsun hocamız her maç saldım çayıra mevlam kayıra yapıyor

Assuncao ya kızmıyorum adamın yabancı bir ülkede ilk maçı yetişemeyeceği bir pas attılar alamadı döndü gol oldu takımın genel olarak bir oyun planı yok sağa top sola top kaleciye top ileri ileriye top yok.

Assuncao yetenekli gelecek vaadeden oyuncu ama Galatasarayin 6 numarasini tasiyacak seviyede degil henuz.

Ön liberoya çok gereksiz anlamlar yükleniyor. Stopere sağ beke ön liberoya paraları saçtığımız sürece başarısız olacağız. Önce tartışmasız forvetin, 10 numaran ve 2 kanat oyuncun olacak. Melo gibisi 100 yılda bir gelir Hagi'den tarihin sonra en iyi yabancısı.

Yaziklar olsun. Morutan ve cicaldau ne diye oynatmassin. Sanki turkiye kupasi , boyle rotasyon mu olur .hemen omer ve babeli sok simdi.

Ahmet Bulut' a Falcao' yu götür, senden oyuncu alalım dediler, yaz boyu bekleyip son gün Assuncao' yu aldılar

Soyle bir durum var. ikinci yari bu maci 5-2 dahi alsak olmaz. Takim sorunlu ama bence hoca daha buyuk sorunlu. Gecen hafta hic rotasyon yapmadi. Bu hafta takimin en iyi oynayan oyuncularini Istanbulda birakaraktan rotasyona gidiyor. Olmuyor hocam. Bu maglubiyetler sana yaziyor ne yazik ki.

Tahminim hoca Mayis`i gormez. Kendi birakir diye dusunuyorum. Daha once dedigim gibi biz bu sene net 4.luk adayiyiz. Sampiyonluk falan hayali kuran cok buyuk hayal kirikligina ugrar.

Şu oyunculara pas vermesi gerektiğini anlatacak. Pas yapmayı öğretecek kimse yokmu bu takımda acaba. İki metre öteye pas atamayan bir sürü oyuncu var takımda. İşin en komik tarafı bu adamlar bize gelmeden önce bu kadar kötü değillerdi.

Geri
Üst Alt