⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

her gelen futbolcu kötü zaten bi tane bile iyi adam yok 50-60 adam geldi gitti

devre arasi 2 forvet 2 bek 1 orta saha alinca düzeliriz @Recep Yıldırım

Hanim demisti gel disarida iskender yiyelim, yeni açılmış diye. Malum şuan aşerme fazını yaşıyoruz bende buruk bir kalp ile olur demiştim.

Ne iyi etmişiz de gelmişiz buraya. Evde maçı izlesem kesin kanser olurdum

Kendinde yine hiç suç bulmayacak ve oyunculara kesecek bütün faturayı. Bu adam defolup gitmeden ilk 5'e bile girmemiz mucize.

Birde adiiiiii hakem o nekadar kolay faul calma öyle, pesinden gol geldi iste.

Alin hocanizi basiniza calin. Gs'nin geldigi hale bak. Kume dusmezsek mutlu olacak haldeyiz. Aylardir bu sahsi elestirdik diye en agir hakaretleri savuran ortalamanin cok altinda IQ'ya sahip futbol cahilleri nerede acaba?

Hani ulan baskı pres yapan takım? Bu mu baskı yapan takım? O 2 şerefsiz bek ileriye çıkar geriye gelmez, orta sahadaki soytarı pas atamaz, defansta ki malak top kapanmaz... Bu nasıl oyun?

Fatih hocam futbolun profesörüdür aksini kimse iddaa edemez

ikinci yarı inatla savunmadan topla çıkalım hocam vazgeçme altı pas içinden çıkalım hatta orda pas yaptır..

Hoca takıma istediği kadar aldı ama batırdı yani ileride de çok çekeriz bu batık ekonomiden

Zor bir maç olacağını tahmin etmiştim ama rezalet olacağı aklıma gelmemişti. Terim maçı çeviremezse hiç bir olmaz. Ona aşık bir başkanımız var.

Geri
Üst Alt