SL 21/22 H:6 | Konyaspor 2-2 Trabzonspor | MS | 23 Eylül

Nası girecen yav eksi averaja düşmüşüz

Trabzon bakalım hala looser mı

Yarın göreceğiz
Bu ligin hali belli,2 maca cok sey degisir.daha trabzon,bjk ve fb kendi aralarinda oynayacak.hem kazanmaya hem eglenmeye bakacağiz😉 ekim,kasim guzel olacak bence 💥

lamı cimi yok ben bu sezondan umudu kestim o yüzden fb bjk kazanmasın diye trabzonu destekliyorum. umarım kazanırlar da bjk liderlikten düşer.

Trabzon almali ama takilirlar gibi

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Endri, Amir, Soner, Bytyqi, Serdar, Cikalleshi

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Sehic
Skubic Ahmet Abdülkerim Guilherme
Hadziahmetovic Soner
Michalak Cekici Mpoku
Cikalleshi​

Transfermarkt'a göre Kravets, Bytyqi ve Musa yok. Hamle gücü olarak Rahmanovic, Serdar ve Hassan görünüyor.

Cekici ve Cikalleshi her macta oynadigi icin bu mac yedekten girebilirler. Bu durumda Rahmanovic ve Hassan oynar.
Bytyqi yetismis ve 11'e girmis. Yedekte Mpoku, Michalak, Rahmanovic ve Hassan gibi 4 hamle oyuncusu var.

Trabzon'da Gervinho'nun oyuna girmesi icin sol beke Ismail'in alinmasi lazim.

Cikalleshi yorgun durumdaysa agir elestiri alir Palut --> Abdullah Avci sampiyonluk baskisini kaldirabilecek mi görecegiz.

Ilginc bir mac bizleri bekliyor. Konyaspor bu sene eskilere göre daha zevk veren bir yapida oynuyor.

Trabzonspora canı gönülden başarılar.

(OcagaKadarBekleyinSpor)

Isınma esnasında kasığında ağrı hisseden Denswil’in yerine İsmail Köybaşı ilk 11’de görev yapacak.

1' Konyaspor 0-1 Trabzonspor (Andreas Cornelius)

12345.webp

Geri
Üst Alt