SL 21/22 H:7 | Altay 2-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

sergen kötü çalıştırıyor diye bizdemi kötü çalışalım adminim? iki tarafta kötü
Yahu ne alakası var.

Beşiktaş Antalya, Adana Demir, Altay maçlarının üçünde de top oynamadı, övmek için yer arayan bir güruh var ben bunu eleştiriyorum. Bu maçları biz oynasak eksikleri konuşacakken, mevzu Beşiktai olunca ısrarla övülmesini anlamlandıramıyorum, anlamı da yok zaten. Her şey skor değildir, bugün Altaylı oyuncular topu Beşiktaş yüzünden değil, beceriksiz oldukları için kaleye sokamıyorlar.

Siz bana Beşiktaş çok iyi kadroya sahip, biz niye kötü çalışalım diyorsunuz bunun üzerine. Benim yorumumda Galatasaray ibaresi bile yoktu.

Bu psikolojiyle maç mı izlenir, yapmayın etmeyin yahu.

Aka-Zeki yetmezmiş gibi bu sene hiç oynatmadığı Ceyhun'u sahaya sürmüş. Mustafa Denizli şu haldeki aciz takıma karşı bile 3 ön liberoyla oynuyor. Yazık. Sonra türk hocaları eleştirmeyin diyorlar.

90 yaşına gelmiş bu Traktörü takıma getirirsen böyle oynar işte

C0S1G50WgAAeFnf.webp

@Hidayet Sarıdağ

Altay mal dediğimiz de boşuna demedik bomboş bir takım giresundan tek farkı topladigi bedava puanlar yoksa bombos bir takim

Evren senin kalite görüşlerini değiştiremem o yüzden o konuya girmeyeceğim, beşiktaş olmuş adamlardan, bizse potansiyelli adamlardan oluşuyoruz, kalite ve potansiyel farklı şeyler.

Altay'ın da ilk 11den 5 eksiği var bildiğim kadarıyla sol, sağ kanat ve orta sahaları sakat direkt.

Ha Kayseri maçına bakarsam Mensah, Thiam gibi adamlar nere forvetteki Bamba denilen kazma nere yani.

Bir de sana tavsiyem cidden Beşiktaş'ı tut ya da ligi takip etme, her konuda Beşiktaş'ın kadro kalitesinden bahsedip Galatasaray'ı gömerek boş yere kendi canını sıkma.
Ne alakasi var anlamadim bir takimin kadrosu bizden iyi diyince o takimimi tutmam lazim hep ligteki en iyi kadro bizimmi olacak

Sen potansiyel diyorsun bence bizim takimda potansiyeli cok yuksek olan oyuncuda yok sana gore var Burak Elmasa gore var Fatih Terime gore vardi simdiden ocak demeye basladi

Muhammedin potansiyeli yokmu devre arasinda gonderip baskasini ister potansiyel kime gore potansiyel hakikaten acaipsiniz ya
Bu kadar genc oyuncuyu alacagimiza 2 3 tanr hazir adam alsaydik bu durumda olmazdik

Potansiyeli olan takim en azindan birseyler verir Feghouli Babel Arda Omer oynuyor madem potansiyel fiskiriyor bu adamlarin kadro yuzu gormemesi lazim ben objektifim kurulan kadro bastan sona hatalidir devre arasinda kimleri satmaya kalkacagiz ozaman potansiyeli goruruz bu benim fikrim fikrim boyle diyede gidip besiktasi tutmam gerekmiyor Gercegi kabul etmeden sorunlari cozemeyiz anca ustunu orteriz buda bir kac yila mal olur

Altay bence düşme adayı bir takım bu puanlarda olması resmen mucize, Beşiktaş bu maçı tek golle alır Altay gol falan atamaz.

Altey kötü bjk daha kötü

İmp sergen yine extra bişey yapmazsa altay puan alır

bjk a2 bu maçı kazanırsa büyü fln yapıyorlardır

Geri
Üst Alt