SL 21/22 H:7 | Altay 2-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

3 bitik bir arada
Torun torba sevmesi gereken Mustafa Denizli'den daha kötüleri bile var Süper Lig'de. Ersun Yanal, Aykut Kocaman, Cihat Arslan, İrfan Buz ve Hakan Keleş mesela ne oynatmak istiyor kimse bilmiyor. Antalyaspor ve Akbil'i 90 dakika izlemek adeta terapi.

Ne alakasi var anlamadim bir takimin kadrosu bizden iyi diyince o takimimi tutmam lazim hep ligteki en iyi kadro bizimmi olacak

Sen potansiyel diyorsun bence bizim takimda potansiyeli cok yuksek olan oyuncuda yok sana gore var Burak Elmasa gore var Fatih Terime gore vardi simdiden ocak demeye basladi

Muhammedin potansiyeli yokmu devre arasinda gonderip baskasini ister potansiyel kime gore potansiyel hakikaten acaipsiniz ya
Bu kadar genc oyuncuyu alacagimiza 2 3 tanr hazir adam alsaydik bu durumda olmazdik

Potansiyeli olan takim en azindan birseyler verir Feghouli Babel Arda Omer oynuyor madem potansiyel fiskiriyor bu adamlarin kadro yuzu gormemesi lazim ben objektifim kurulan kadro bastan sona hatalidir devre arasinda kimleri satmaya kalkacagiz ozaman potansiyeli goruruz bu benim fikrim fikrim boyle diyede gidip besiktasi tutmam gerekmiyor Gercegi kabul etmeden sorunlari cozemeyiz anca ustunu orteriz buda bir kac yila mal olur
Bir kere dersin ama her mesajında Beşiktaş çok iyi yazmazsın, sendeki kompleks olmuş. Aç oku kendi mesajlarını, dışardan bir bak demek isteeiğimi anlarsın. Kötü niyetle de demiyorum biz senin gözünde bu kadar rezilsek niye takip ediyorsun bu kadar diyorum sadece.

Ben kadromuzu potansiyelli görüyorum, orta vadede göreceğiz kimin haklı çıkacağını, buna 1 ayda karar verilmez.

Fatih Terim Ocak lafını transfer için etmedi, lütfen bana bu tür gerçek olmayan ibarelerle gelme, takım oturur manasında dedi.

Beşiktaş kötü oynuyor, övülmesi komik lafını, Beşiktaş'ın kadrosu çok iyiden tut, gerçekleri söylüyoruza, Fatih Terim'e, Burak Elmas'a kadar götürdün, lütfen beni bu noktalara çekme, benimki basit bir tespitti yahu şu yukarıda yazdıklarına bak nerelere götürdün.

Şu Falcaotaş’a puan kaybederlerse direk ikinci lige gitsin Altay.

Yahu ne alakası var.

Beşiktaş Antalya, Adana Demir, Altay maçlarının üçünde de top oynamadı, övmek için yer arayan bir güruh var ben bunu eleştiriyorum. Bu maçları biz oynasak eksikleri konuşacakken, mevzu Beşiktai olunca ısrarla övülmesini anlamlandıramıyorum, anlamı da yok zaten. Her şey skor değildir, bugün Altaylı oyuncular topu Beşiktaş yüzünden değil, beceriksiz oldukları için kaleye sokamıyorlar.

Siz bana Beşiktaş çok iyi kadroya sahip, biz niye kötü çalışalım diyorsunuz bunun üzerine. Benim yorumumda Galatasaray ibaresi bile yoktu.

Bu psikolojiyle maç mı izlenir, yapmayın etmeyin yahu.
bjk yada sergen konusunda hiç görüş bildirmedim ama kıyaslarsak bizden iyiler futbol olarak adamların mazereti futbolcuları sakat bizim oyuncular varkende berbatız. futbolcu kalitesi hikaye fb kimleri getirdi çöp oldular futbolcular oynamak istiyorsa ondan iyi kadro yok. bizim futbolcularda ilginç avrupada başka oynuyorlar Türkiye de ayrı oynuyorlar yapmazlar umarım ikinci avrupa maçında belli olur.

Sakattaş buradan 1 puanla dönerse büyük rezalet. Fark yemesi gereken bir oyuncu grubu var sahada.

1-2 ay/hafta skorlar iyi olunca, nedenine, içeriğine ve geleceğine bakmadan iyi örnek olarak hep onu almak gibi bir ahmaklığı var bu ülkenin. Yıllardır ülkede bir sistem, bir anlayış, bir felsefe oturtulamamasının temel sebebi bu halbuki.

Bir kere dersin ama her mesajında Beşiktaş çok iyi yazmazsın, sendeki kompleks olmuş. Aç oku kendi mesajlarını, dışardan bir bak demek isteeiğimi anlarsın. Kötü niyetle de demiyorum biz senin gözünde bu kadar rezilsek niye takip ediyorsun bu kadar diyorum sadece.

Ben kadromuzu potansiyelli görüyorum, orta vadede göreceğiz kimin haklı çıkacağını, buna 1 ayda karar verilmez.

Fatih Terim Ocak lafını transfer için etmedi, lütfen bana bu tür gerçek olmayan ibarelerle gelme, takım oturur manasında dedi.

Beşiktaş kötü oynuyor, övülmesi komik lafını, Beşiktaş'ın kadrosu çok iyiden tut, gerçekleri söylüyoruza, Fatih Terim'e, Burak Elmas'a kadar götürdün, lütfen beni bu noktalara çekme, benimki basit bir tespitti yahu şu yukarıda yazdıklarına bak nerelere götürdün.
Alla halla takim basari icinmi tutulur yirmi sene sampiyon olmasin yine takip ederim de bu is gonul isi basariya bakan birsey degil bunu takim tutan herkes bilir iyiye iyi demek ne kadar bu kadar zor 5 kere demisim uc kere demisim cokmu onemli ? Bende su takimi gorup uzuldugum icin bu kadar yaziyorum

Uzatmakta istemiyorum Galatasaray oyuncu yetistircek kurum degildir daima basariya oynar ozaman biz 3 sene bekleyelim morutan cicaldau boey berkan Taylan kendini gelistirsin

Genc potansiyelli oyuncunda olur Tecrubeli kaliteli oyuncunda bizim ortamiz yokki ya 30 yas ustu doldururuz yada full genc bekleyip gorelim zaman kimi hakli cikaracak

Ne alakasi var anlamadim bir takimin kadrosu bizden iyi diyince o takimimi tutmam lazim hep ligteki en iyi kadro bizimmi olacak

Sen potansiyel diyorsun bence bizim takimda potansiyeli cok yuksek olan oyuncuda yok sana gore var Burak Elmasa gore var Fatih Terime gore vardi simdiden ocak demeye basladi

Muhammedin potansiyeli yokmu devre arasinda gonderip baskasini ister potansiyel kime gore potansiyel hakikaten acaipsiniz ya
Bu kadar genc oyuncuyu alacagimiza 2 3 tanr hazir adam alsaydik bu durumda olmazdik

Potansiyeli olan takim en azindan birseyler verir Feghouli Babel Arda Omer oynuyor madem potansiyel fiskiriyor bu adamlarin kadro yuzu gormemesi lazim ben objektifim kurulan kadro bastan sona hatalidir devre arasinda kimleri satmaya kalkacagiz ozaman potansiyeli goruruz bu benim fikrim fikrim boyle diyede gidip besiktasi tutmam gerekmiyor Gercegi kabul etmeden sorunlari cozemeyiz anca ustunu orteriz buda bir kac yila mal olur

Bence tut sen bjk’yi, güzel olur kardeşim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Aldığı puana göre en kötü takım Altay.
Bjk çok ballı bu Denizli bunağının karşısına çıktı bu eksik kadroya Giresun dahi 2-3 atmıştı ilk yarıda.
Bu yaşlı hocalar hep garantici geride pası tercih eden embesil futbol anlayışına sahipler.
Terim Denizli güneş 3 ü birbirinin kopyası olmuş durumda.
Altay in forma sarı kırmızı olsa bjk -Galatasaray maçı var Terim'in takımı var sanki sahada;
Kötü ağır sıkıcı ....

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Piyaniçin arka adale cortlamis

Oha be 40 yaşında eski Bursalı İbrahim Öztürk dede girdi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt