- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
2 gün mutlu olabiliriz ozaman maç yok diyeMaç pazar diye biliyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün mutlu olabiliriz ozaman maç yok diyeMaç pazar diye biliyorum

Sol bammbaaaaabejekede fatih terim yok o yüzden burdan vermez maçı kargalar
Evet öyleydik ama ben genelden bahsettim sonuçta ilk yarıları çok iyiydik bence de ama ikinci yarıları da bir o kadar kötüydük. Genele yani yorumum.Biz trabzon ve kasimpasa macinin ilkyarisi iyiydik
Takımın potansiyeline güveniyorum ama basimizdaki bizi durduruyorToparlayalım saçmalamayalım hepsini alt ederiz ligin flaş takımları ts hatay alanya kayseri hepsiyle oynadık diğerleri daha oynamadı iki derbi ve sivas maçı kaldı zor maç olarak kendi ayağımıza sıkmayalım yeter ki hiçbir şey bitmiş değil
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben istifa sesi duymak istiyorum Mehmet Beyaltayın aldığı puanlar yerine tjk mağlubiyetinden bahsedelim biraz isterseniz
Rakip yenildi ne yapayim aglayim.mi sevinecem tabi .Bizde Goztepeyi yenersek seviniriz yenemezsek soveriz .2 gün mutlu olabiliriz ozaman maç yok diye![]()
sergen yalçın için kritik haftalar beklemede kalBen istifa sesi duymak istiyorum Mehmet Bey

500 maçtır bunu diyor herkes zaten nato kafa nato mermerHoca görür de umarım artık şu saçma pas oyunundan, savunmadan top çıkarmak 750 pas yapma sevdasından vazgeçer. Koy abi ön liberoya berkan aytaç gustavo ileri de at cica halil morutan kerem merem gol yeme zaten atarsın. O kadar leş bir ligimiz var ki pas oyunu diye diye boşa vakit harcıyoruz
iyi yaptigimiz her sey 2 leş mactan sonra degerini kaybetti gozumde. hala kayseri macinda kaldim ben. cok cok acizdikEvet öyleydik ama ben genelden bahsettim sonuçta ilk yarıları çok iyiydik bence de ama ikinci yarıları da bir o kadar kötüydük. Genele yani yorumum.
Sana birsey demiyorum lan. Kendi halimize guluyorumRakip yenildi ne yapayim aglayim.mi sevinecem tabi .Bizde Goztepeyi yenersek seviniriz yenemezsek soveriz .
Yeneriz Bu hafta sonrasi Allah Kerim ReisSana birsey demiyorum lan. Kendi halimize guluyorum
altayın aldığı puanlar yerine tjk mağlubiyetinden bahsedelim biraz isterseniz
Bu kafayla daha çok izleriz böyle maçlar. Futbolu haram etti HERIF banaiyi yaptigimiz her sey 2 leş mactan sonra degerini kaybetti gozumde. hala kayseri macinda kaldim ben. cok cok acizdik
Sergen herkesi yatalak yapıp kendi çıkacak 11 esergen yalçın için kritik haftalar beklemede kal![]()