⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Bu takımdan hocadan bi cacık olmayacağı bariz bağırıyor.Ya hoca gidecek.Ya da hocanın istediği transferler yapılacak ocak ayında.

eğer sayın terim gerçekten galatasaraylıysa, bu maçtan sonra acilen istifasını sunmalı.

1-0 geride olmamıza rağmen takım herhangi bir reaksiyon göstermedi.

irfan can o topu içeri almasa muhtemelen 2-0 felan kaybederdik.
bu takımdan hiçbir ışık alamıyorum.. önce hoca dehlenmeli, sonra da bazı oyuncular.
sen birazdan açıklamaları gör, biz neymişiz bee deriz.

Maalesef kötü durumdayız, pek düzelme şansımız yok gibi yetenekli adam yok takımda iş yapıcak.Hocanın sistem zaten bireysel yeteneğe bakıyor öyle aman aman bir taktik yok zaten, korner yok,frikik yok,yok oğlu yok bişey olmaz bu sene bizden.

babel'i de kesin klip falan çıkardı diye almamıştır. ıslıklarlar vs.

Uzun zamandır ilk kez bir galibiyete sevinemiyorum bile yine rezil leş futbol ..Suna bak koca GS dandik goztepeyi kaleci hatasıyla zar zor yeniyor futbolcular taraftarlar sevinç yumağı psgyi devirdik sanırsın..
Böyle boyle rezil futbola alistiriyorlar beklenti iyice 0a indi taraftarda 3 puan geldi mi tamam gerisi önemsiz..
Bu akşam Terim'in gidecegini bilsem yenilmemizi isterdim..Futbolculara hicbirsey katmiyor dan dun oyun sene başından beri tek bir hatasıni bile duzeltemiyor..
Son 4 maça bakın Lazio kaleci hediyesi alanyaya gol yok Kayseri'ye yok goztepeye kaleci hatası .. 4 maçta morutanin golu hariç organize golün yok ya rezillik resmen Alanya Kayseriye golü gectim pozisyon bile bulamadık..
Bunları 3 puan sonrası yazıyorum ki kimse skorla gözümüzü boyamasin ben böyle futbol da böyle hoca da istemiyorum yeter artık..

Yav 40 milyon euro'ya yakın para harcamışsın transfer döneminde takımda duran top atacak adam yok.Ön libero oynayacak adam yok.Göndermeye çalıştığın Diagne'yi iki maçtır kurtarıcı olarak oyuna sokuyorsun.Bu nasıl kepazelik rezillik?

Geri
Üst Alt