⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Ne desek bos Gercekten daha ligin 6. Haftasi ve hic isik yok

Eger Fatih hoca taraftar dan gelecek protesto ile istifa edecekse ozaman hic Kimse kusura bakmasin taraftarin bu macta tek amaci bu olmali

Koskoca Galatasaray efsanesine yazik olacak

takip eden olmaz herhalde bu saçmalığı

Takımda bu futbolcu GS oyuncusu değill diyorum, sonra ondan daha kötüsü çıkıyor, ve sonraki maç ondan daha kötüsü. Dibi olmayan çöplük gibi kadro.

tamam kadro genç hadi dersin ki tecrübesizler de abi bu oynananan oyun nedir Ne taktik ne sistem. Giren çıkan belli değil, kadro ile devamlı oynuyor. Bence direk bu maca başka hoca çıkmalı. Hoca ile geçirilen hergün bizim için kayıptır. 1990 lardan kalma futbol oynatıyor adam şaka gibi

Ev sahibi olmanın avantajını iyi değerlendirip bir puan alacağımızı düşünüyorum. Ev sahibi olduğumuz için.

Önceden 2-0 önde iken 2-2 bitiriyorduk maçı bu sefer kendimizi aşıp 3-0 geriye düştükten sonra 1 tane şeref golü bile atamadık ulan Adana demir spor bile deplasmanda Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düştükten sonra bir reaksiyon gösterip maçı 3-3'e getirdi bizimkilerin tek derdi maç bitse de eve gidip yatsak. Neyse bu maçı da alırız artık bir zahmet hem Göztepe iyi değil hem evimizde oynuyoruz gerekirse Marsilya'ya yenilelim ama lig daha önemli güzel bir Göztepe galibiyeti

Son düzenleme:
sorun oyun planının ve oyuncuların sürekli değişmesinde deneme yanılma tahtasına döndük artık en doğru sistemi bulup onda karar kılmalıyız ve sadece ona sadık kalıp o oyunda istikrar sağlamalıyız bu sezon oynamış olduğumuz en iyi oyun olan Lazio maçındaki oyun bunun için en önemli örnek bu oyunu kıstas almalıyız kendimize

Beşiktaş maçına kadar fire vermememiz lazım artık, diğer takımların fikstürü bu yaşadığımız tökezlemeyi telafi edebileceğimiz türden.

Göztepe ve Rize bu iki maçta 6 puan olmayan tüm senaryolarda değişim olmalı ve bu iki maç son şans olmalıdır. Göztepe ve Rize belkide ligin şuan oynanabilecek en ideal takımları bu iki maçın hiçbir mazereti olamaz. Beşiktaş,Fener ve Trabzon'dan 8 haftada 9-10 puan yersek kesinlikle değişim şart.

Son düzenleme:
@Enes Dalmış dün oynanan oyun bizim şu meşhur kasımpaşa iç saha maçından daha beterdi. O maçta tudor vardı 3lük olmuştuk. Dünkü sonucu yabancı biri alsa bein sport röpörtajına çıkmadan kovulmuştu !

@Enes Dalmış dün oynanan oyun bizim şu meşhur kasımpaşa iç saha maçından daha beterdi. O maçta tudor vardı 3lük olmuştuk. Dünkü sonucu yabancı biri alsa bein sport röpörtajına çıkmadan kovulmuştu !
Benim zoruma giden de bu zaten, Tudor 'a ilk Östersunds mağlubiyeti sonrası neler neler söylendi, adamın basın toplantısında topa tuttular. Ligde ilk puan kayıpları gelmeye başladığında basından ne biçim tepki aldılar

Şimdi Fatih Terim senelerdir eli boş geçiriyor, 1 tane basın mensubu da çıkıp taraftarların istifa çağrısına ne cevap vereceksiniz diyemiyor, haydi onu geçtim bu takım neden futbol oynamıyor diye soran 1 tane bile adam çıkmıyor

Geri
Üst Alt