⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

mental olarak kötü durumdayız toparlamamız nasıl olur bilmiyorum hoca tamamen kopmus durumda

İlk defa bu salaklığı yapsa tamam diyecegim destek olalım... Yahu adam aklımızla dalga gecer gibi lakayıt hareketlerine son vermiyor. Bu kaçıncı saçma sapan hareket... Islık az bile kahretsin ya

ilk yarıyı 1-0 önde bitirebilirdik halil kendi vurmayıp feghouli'ye verse oradan 1-2 dk sonra saçma bir hatadan yedik ve 1-0 geri düştük gol olmasa o şut muslera kırmızı kart yiyecekti amatörlükler bütünlüğü yediğimiz gol...

Ondan sonra diyoruz fb bjkye herkes gol hediye ediyor eee bize de hediye ettiler çöpe attık..Yani bu takımın sorunu gerçekten bireyler üzerinden tartışılacak durumu çoktan geçti Halil yanındaki bomboş feghouliye gol attiracakken kendi vurdu ki Halil bizim pas oyununa en yatkın forvetimiz.. Luyindama 100. Kez çalım denerken top kaptirip tehlike yarattı hep aynı hatalar düzelmeyen futbol..
Herkeste inanılmaz bir amatorluk var sanki ilk kez top ayaklarına değiyor.. Bakın cicaldau ve Berkan 1 ay daha Terim'in elinde kalsın kufretmeye başlarız

Morutan, Berkan ve Halil’i çıkarır (ki Morutan ve Berkan devam etmeli)

Yerlerine Diagne, Assunçao ve Oğulcan falan yapar 2. yarı yine sövdürür

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Boş kaleye gol atamayan forvet ve gol yedirmek için ısrarla uğraşan bir Luyindama var. Fatih hoca hocalığını göster artık yada istifa et. Luyindama'yı bu kadar hata yapmasına rağmen hala nasıl oynatıyorsun ya. Sok Işık Kaan'ı bari o hata yapsın yeter be.
19 yaşındaki gençler var kaan, emin bayram, vallahi bundan kötü olmaz boşuna stopere milyon eurolar döküyoruz, hiçbirşey farketmezdi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

E artik istifa et
Defol git lan bu takimdan defoooooool

Nelsonla luyiye toplam 15 milyon verdirtti
Sirf ikilinin kabiz paslasmalarini izletmek icin

Senin pas oyununu ayri senin hocaligini ayriiiiii

Cicaldau ile morutan her yaptığımız yeni transfer gibi 2-3 hafta iyi gözüktü ondan sonra mala bagladılar. Buna biz tabiki Terim effect diyoruz. Hangi futbolcu elinde kötüye gitmedi ki.

+ bir sözümde musleraya. Bu golün benzerini ilk haftalardada yemiştin yine aynı terane. Yemin ediyorum şu maçı tepkisiz izliyorum artık gram duygu bırakmadılar insanda

Takım savunmadan pasla çıkamıyor. Maçın başından beri bu durum o kadar sırıtıyor ki. Nitekim yine takım çıkarken yapılan bir hatayla golü yedik. Gerçekten Fatih Terim'i anlamak mümkün değil.

gelen çoğu adamda aynısı oluyor geldiğinde fişek gibi sonra sönüyor bu tesadüf mü şimdi bu adam gitmediği sürece bize rahat yok,transferler bile hatalı yabancı sınırı geldiyse kale ve savunma hattında en az 2 yerli banko olmalıydı bak pozisyona giremiyoruz...

Halil'in kariyerinde henuz hicbir basari hikayesi yok alinsin ama Galatasaray da,tek santrafor olamaz diye yazdim. Daha 1 ay once. Cok buyuk yetenek, cok ender meziyetlere sahip buyuk golcu guzellemeleri yapildi. Neymis cok ani donuyirmus. Harika!! Futbol cok basit oyun. Topu cerceveye sokacan. O yoksa istedigi kadar donsun dursun. Bizde yedek olur ancak.

Geri
Üst Alt