⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

takımda pek bir numara yok ama bir de hoca gidince görmek lazım

benim bir şey değişeceğine dair pek umudum yok ama bu gidişi de kabul edecek değiliz

önce hoca gitsin sonrasına bakarız

Yani şunu diyeceğimi hayal bile etmezdim ama iyi ki gol oldu, yoksa bir de 10 kişi kalacaktık. Muslera çok formsuzsun ağa be bu sezon.
Aynı sorun devam ediyor, takım boyu çok uzun, pas futbolu bu takım boyu ile oynanmaz, kuralsız dengesiz pres yapmaya çalışıyoruz, rakip takimi karşılamak için pres çizgimiz yok, ileri oyuncuların anlık refleksine göre bazen rakip ceza alanı onu bazen orta saha çizgisinde pres başlıyor. Maalesef hocanın disiplin eksikliği var takımda.

Bir lafım olacak bu kendini taraftar zanneden ultraslana. Lyuindamayi falan ıslaklamaya gerek yok. Sorun futbolcularda değil artık bunu herkesin görmesi gerek. 3 yıldır kimler geldi kimler geçti sorun hocada

yav top ayağımıza geçtimi heyecanlanırdım şimdi kalenin önünde abanıyoruz kılım kıpırdamıyor biliyorum gol atamayacaklarını

Arkadaş anlamadiginiz şey şu bu koyduğumun pas oyununu oynuyorsan takım öne gelir öne geldiğinde de kontraya acil olursun bu oyunu öyle oynayacaksın ki 2 pasla oyunu terse dondureceksin rakibi bogacaksin. Ama 0.5 hızında nereye nasıl atılacağı belliol olan pas oyunu oynarsan defansta hata yapar.

Soktgumin yerinde luyindama orta sahaya gelip pas dağıtması mi gerekiyor luyndama pas dagitamadan goztepeye karşı oynayamiyor musun.

Mal mal işleri bırakmadikca sırayla herkes isliklanir. Taraftar da mal. Su oyunda luyindamayi isliklasan ne muslerayi isliklasan ne.

Helal renktaş

Açsın baksınlar tekrar
Top Luyindamadayken sahanın hangi bölgesindeyiz
Adamın kaç tane pas opsiyonu var

Ama anlamazlar

Bireysel hata var yauuvvvv
Hoca napsın yaauuuvvvv

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Biatçılar kına yaksın!Geçtiğimiz 2 sezonda hediye edilen tarihin en kolay şampiyonluklarından sonra bu seneyi de p.ç eden hocanıza toz kondurmamaya devam edin.Hocanızın yaptırdığı transflerlere bok atarsınız ancak hocanıza toz kondurmazsınız.Siz Galatasaray'lı değil adamcısınız lan!Bu ülkenin bu rezil günleri yaşamasında da bu zihniyet yatıyor.Adamcılık oynayan herkesin gelmişini geçmişini seveyim.

bunu ciddi manada hiçbir zaman düşünmek dahi istemedim ama bu transferler iyice araştırılmalı bu fatih terimin damadı menajerdi sanırım ?

Eğer bu maç dönmez ise - o taraftar futbolcu yerine tepkiyi doğru adrese gösterecektir.

Ama zaten gene ilk 10 dakika haricinde - Marsilya maçında ne kadar rezil olacağımız belli oldu.

Bu takımın en büyük sorunu kalitesiz kadrosu olması. İsterse dünyanın en iyi td si gelsin bu takımı ilk 3'e sokmaz. Net
İlk 3e giremeyeceksek bile sadece kalitesiz kadrodan dolayı girememeyi tercih ederim
En azından bi oyunumuz taktiğimiz olmalı

Takımda belli bir düzen,dizilim,organizasyon hicbirsey yok. Saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde top oynuyoruz. Buna sebep olanlar belli, yazıklar olsun, azıcık utanmanız varsa çekip gidersiniz yeter bu kadar rezillik artık.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takım kaç maçtır pozisyona giremiyor , fiziksel yeterlilik yok, 11 planlaması yok , oyun sistemi yok , sawunma formasyonu yok, hiçbişey yok , kafası kopmuş tawuk gibi dolanıyor herkes sahada, takımın ejdadını belledin ula ftor

YETER ULA

Geri
Üst Alt