Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.692
- 66.481
- 4.933
Beyler rahat olun şimdi babel ömer oğulcan girer maçı çevirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk takim dedigim Turkiye’nin buyuk takimi sen dediklerimden ne anladinBırakın şu büyük takım ayaklarını
![]()
Halil kanada geçmeliHalili çıkarıp diagne mm çift forvet oynatır. Orta sahayı yol geçen hanı yapar. göztepe de 2 yi bulur. Ondan sonra seyreyleyin cümbüşü
Halil'in kariyerinde henuz hicbir basari hikayesi yok alinsin ama Galatasaray da,tek santrafor olamaz diye yazdim. Daha 1 ay once. Cok buyuk yetenek, cok ender meziyetlere sahip buyuk golcu guzellemeleri yapildi. Neymis cok ani donuyirmus. Harika!! Futbol cok basit oyun. Topu cerceveye sokacan. O yoksa istedigi kadar donsun dursun. Bizde yedek olur ancak.
Benim senin gibi düşünen gerçek Galatasaraylılar olduğu sürece umudumu kaybetmiyorum.Biatçılar kına yaksın!Geçtiğimiz 2 sezonda hediye edilen tarihin en kolay şampiyonluklarından sonra bu seneyi de p.ç eden hocanıza toz kondurmamaya devam edin.Hocanızın yaptırdığı transflerlere bok atarsınız ancak hocanıza toz kondurmazsınız.Siz Galatasaray'lı değil adamcısınız lan!Bu ülkenin bu rezil günleri yaşamasında da bu zihniyet yatıyor.Adamcılık oynayan herkesin gelmişini geçmişini seveyim.
Ömer Üründül'e bağladı bunadı. Utanmasa top çizgiyi geçtiği için gol yedik diyecek.Renktaş Sinyor Terim'e sorsak ilk yarı çok iyi oynadık golü bulamadık
her zamanki gibi şansız bir gol yedik diyecektir
Eminim
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
youtube'dan izleyip almışlar herhaldeÖyleyse bu oyuncu grubunu neden oluşturdular?Bu oyuncuları transfer edenler suçsuz mu?
Bu takımın en büyük sorunu kalitesiz kadrosu olması. İsterse dünyanın en iyi td si gelsin bu takımı ilk 3'e sokmaz. Net
Alıntılama beni kardeşim engeli de bas beni uğraştırma . hadi ikileHadi lan ordan kurali bilmedigindenmiş.
Yedeğin yedeği ile oynayan bjk bile bizim as kadroyu yenerYedegin yedegiyle oynayan bejeke bile bizden iyi oynuyor. Utaniyorum artik. Bukadari fazla. Kelle istiyorum
Alpaslan varken genç Kaan'ı bu cendereye atar mı hiç mi tanımadın hocayıÇıkar luyindamayı al ışık Kaan’ı hadi
Bu maç kötü kabul edelim bir tane doğru pas atması bunu değiştirmezMorutan nereye cikiyo yahu,en etkili pozisyonu o hazirladi.ortaya gecince iyi iynamaya basladi
erman açıkladı gol olduğu için kart yokKafası çalışan oyuncular var ama bunları doğru kullnan teknik ekip yok bana göre (Ekip derken sadece FT'yi sayıyorum. Necati ya da Selçuk'tan cacık olmaz)
yani Luyindama nelssonu yere seriyor , gidip Cica topun önüne atlayıp üzerine uzaklaştırıyor.
Emin değilim bu arada - gol olduğu için kart verilmemesi doğru mudur yoksa bize özel bir durum mu sizce?