⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Kafası çalışan oyuncular var ama bunları doğru kullnan teknik ekip yok bana göre (Ekip derken sadece FT'yi sayıyorum. Necati ya da Selçuk'tan cacık olmaz)

yani Luyindama nelssonu yere seriyor , gidip Cica topun önüne atlayıp üzerine uzaklaştırıyor.

Emin değilim bu arada - gol olduğu için kart verilmemesi doğru mudur yoksa bize özel bir durum mu sizce?

Halil'in kariyerinde henuz hicbir basari hikayesi yok alinsin ama Galatasaray da,tek santrafor olamaz diye yazdim. Daha 1 ay once. Cok buyuk yetenek, cok ender meziyetlere sahip buyuk golcu guzellemeleri yapildi. Neymis cok ani donuyirmus. Harika!! Futbol cok basit oyun. Topu cerceveye sokacan. O yoksa istedigi kadar donsun dursun. Bizde yedek olur ancak.

Sorun sadece Halilde olsa keşke Halili oynatmazsin çözülür adam Göbekten kosmaya hali olmayan fegouliyi oynatıyor.

Biatçılar kına yaksın!Geçtiğimiz 2 sezonda hediye edilen tarihin en kolay şampiyonluklarından sonra bu seneyi de p.ç eden hocanıza toz kondurmamaya devam edin.Hocanızın yaptırdığı transflerlere bok atarsınız ancak hocanıza toz kondurmazsınız.Siz Galatasaray'lı değil adamcısınız lan!Bu ülkenin bu rezil günleri yaşamasında da bu zihniyet yatıyor.Adamcılık oynayan herkesin gelmişini geçmişini seveyim.
Benim senin gibi düşünen gerçek Galatasaraylılar olduğu sürece umudumu kaybetmiyorum.

Kafası çalışan oyuncular var ama bunları doğru kullnan teknik ekip yok bana göre (Ekip derken sadece FT'yi sayıyorum. Necati ya da Selçuk'tan cacık olmaz)

yani Luyindama nelssonu yere seriyor , gidip Cica topun önüne atlayıp üzerine uzaklaştırıyor.

Emin değilim bu arada - gol olduğu için kart verilmemesi doğru mudur yoksa bize özel bir durum mu sizce?
erman açıkladı gol olduğu için kart yok

takim cok asiri genc türkiye ligi beklentileri icin. Klas futbolcu lazim yanina üc dört genc koyabilirsin. Bizde klas yok genc potansyelli varmis göremiyorum ama

Geri
Üst Alt