⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Göztepe karşısında taraftarın önğne 11 çıkarır babeli, ömer de oynar

Oynatsa taraftarın olmadığı Kayseri deplasmanında oynatırdı gibi geliyor bana. Şimdi bunları oynatırsa tepkiler yavaştan kendisine de dönmeye başlayacak. Boey yetişmezse Yedlin'i oynatacak gibi ama

Diagne ligdeki tüm maçlarda oynamalı, Gol atma kapasitesi çok düşük bir takım olduk Halil desen çok az atıyor aynı şekilde Morutan çok az gol potansiyeli taşıyor. Cicaldau aslında gole yakın bir oyuncu ama oda daha geride oynuyor bizim takımda Kerem desen 1 maç atar 5 maç atamaz. Diagne bizim kadroda gol atabilecek 1 numaralı isim kesinlikle oynatmamız lazım. Mohamed oynarsa falan dedim ama oynayacağı yok Diagne kazanılmalı. Diagne'nin devre arasında çıktığı Paşa maçına kadar 6 golümüz var ondan sonra ise sadece 2. Göztepe maçında Diagne ve Halil çift forvet başlamalı 4-4-2 tarzı bir kadro bekliyorum full ofans.

ciguli ve babeli bir daha kadroda gorursem kufur edebilirim artik. forma adaletini saglayacagiz cart curt diyip bu herifleri kadroda tutmak kadar sacma bir olay yok.
biri hiçbir şey yapmadığı halde şov peşinde koşar öbürünün de dünya umurunda değil göbeği salmış
ne işlerine saygıları var ne de kendilerine

Artık bir zahmet galibiyet alalım yani.

Nedir bu 4 maçtır ligde kazanamıyoruz rezillik.

Oynatsa taraftarın olmadığı Kayseri deplasmanında oynatırdı gibi geliyor bana. Şimdi bunları oynatırsa tepkiler yavaştan kendisine de dönmeye başlayacak. Boey yetişmezse Yedlin'i oynatacak gibi ama
Hoca inattır biliyoruz. Ömeri kesin bekliyorum da babel belki 2.yarı girer

Diagne ligdeki tüm maçlarda oynamalı, Gol atma kapasitesi çok düşük bir takım olduk Halil desen çok az atıyor aynı şekilde Morutan çok az gol potansiyeli taşıyor. Cicaldau aslında gole yakın bir oyuncu ama oda daha geride oynuyor bizim takımda Kerem desen 1 maç atar 5 maç atamaz. Diagne bizim kadroda gol atabilecek 1 numaralı isim kesinlikle oynatmamız lazım. Mohamed oynarsa falan dedim ama oynayacağı yok Diagne kazanılmalı. Diagne'nin devre arasında çıktığı Paşa maçına kadar 6 golümüz var ondan sonra ise sadece 2. Göztepe maçında Diagne ve Halil çift forvet başlamalı 4-4-2 tarzı bir kadro bekliyorum full ofans.
Reis kadroda kaliteli ayak kalmadı.Yok gençleştriyormuşuz da yok sabır edecekmişizde.Kerem demişsin herif 23 yaşında.Erzincanspor'dan gelmiş bu adamı nasıl geliştireceksin.Geriye koşmaz ilerde bekler skor katkısı yok.Halil demişsin köy takımı brentford da bile ilk 11 forma giydiği maç sayılı.Hollanda 1. liginde gol atamamış.Bu nasıl golcü ben anlamadım.Morutan diye bir oyuncu almışın onunda skora katkısı yok.Adamı ilk yarı oynatıyorsun ikinci yarı alıyorsun.Bu herif madem yetersiz niye transfer ettin.Elinde Türkiye Süper Liginde bir sezonda en çok gol atan oyuncu var bu istatistik rastgele olacak bişey değil.Sezon başıda bu adam iyi başladı.Fizik olarak daha iyi görüntü verdi.Durup dururken adamı kesip küstürüyorsun.Eskiden vasat dediğimiz oyuncuları bile arıyoruz.Öyle bir kadro mühendisliği işte Fatih Terimin.

Ekleme: İlk maçı diye bişey demiyorum ama bu Gustavo ön libero diye alındıysa yanmışız.

Zahmet olmazsa goztepeyi arenada yeniversinler.

Muslera
Boey - Nelson - Luyindama - PVA
Emre K. - Berkan
Morutan - Cicaldau- Kerem
Halil

Muhammed ne kadar yetenekli olsa da mental olarak Galatasarayi kafasinda bitirmis hatta belki Bordo`da evini bile almistir. Genclestirme operasyonunu cok destekledim ama stratejik hatalar yapiyoruz. Oyuncu secimleri yanlis. Ligde 6 macta rahatca 16 puan alabilecek kadro varken 8 puan aldik.

Bir kere de farkli bise görelim. Mesela halil diagne beraber oynasin. Mesela 3 stoper cikalim. Ornek veriyorum tamamen. Zaten inanilmaz gecise izin veriyoruz, en azindan yedlin ve pva isimli arkadaslarin hatalarını kapatiriz.

Bir kere de farkli bise görelim. Mesela halil diagne beraber oynasin. Mesela 3 stoper cikalim. Ornek veriyorum tamamen. Zaten inanilmaz gecise izin veriyoruz, en azindan yedlin ve pva isimli arkadaslarin hatalarını kapatiriz.
Taylan'dan 8
Aanholt'dan sag bek
Ogulcan'dan sol kanat filan yaratmaya calisiyor hocamiz.

ne kadroyu, ne sistemi, ne taktigi oturtabildi. yap boz tahtasi gibi olduk. Morutan 45 dakikadan fazla oynatilmiyor vs.

Taylan'dan 8
Aanholt'dan sag bek
Ogulcan'dan sol kanat filan yaratmaya calisiyor hocamiz.

ne kadroyu, ne sistemi, ne taktigi oturtabildi. yap boz tahtasi gibi olduk. Morutan 45 dakikadan fazla oynatilmiyor vs.
Muslera
yedlin alpaslan nellson pva
Gustavo
Berkan Cicaldau
Morutan
Diagne Halil

Geri
Üst Alt