⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Babel, Ömer, Feghouli oynamazsa hoca solbeki sağbeke falan koymazsa kazanacağımız maç.
Valla Kayseri maçının kadrosu açıklandığında bu maçta Kayseri 'yle mücadele ettiğimiz kadar Fatih Terim 'le de mücadele ederiz demiştim, şimdi arttırıyorum Göztepe maçını Fatih Terim 'e karşı oynayacağız Göztepe 'den daha çok

Çünkü normal şartlarda takım sahaya teknik direktörsüz çıkıp kafasına göre oynasa bile Göztepe 'ye mağlup olmaması lazım, öyle saçma bir halde Göztepe takımı

Muslera
Yedlin Nelsson Luyindama Aanholt
Morutan Berkan Cicaldau Emre
Diagne Halil

4-4-2 oynamalıyız, Forvetlerden 13 maç sonunda 3 gollük katkı almışsak burada bir problem var demektir.

beraberlik

ilk golu biz yeriz, sonra 80-90 arasi 1-1 olur mac biter.

Anadolu takımı kıvamında bir 11 ve ft inadıylan 0 yazılır

bi zahmet göztepeyi de yenin içsahada. asıl kader maçları marsilya ve rize, orada ak mı kara mı iyice belli olacak.

Yedlin yerine altyapıdan birini oraya koyamıyorsak kapatalım altyapıyı gitsin
Bugün işler kötü giderse maç içerde seyirci var terim düşünsün
istifa istifa sesleri yakındır

Alpi—nelson—lyu—-pva
——-gusto——
Çiki—————berkan
Morutan—-halil
————mm——

Bu zamanda daha uygun rakipler olamazdı heralde. En sıradan 2 takım ile üst üste oynayacağız. Geçen hafta yazdım yine yazayım
Gustavo
Berkan-Cica
morutan
Halil- Mustafa bakalım bu hafta görebilecek miyiz

kazanmak lazım falan demiyorum, başka bir ihtimal yok çünkü. Perşembe günü marsilya deplasmanı ve 2 gün sonra rize deplasmanı var. Rize'nin bize nasıl bilendiğini biliyoruz ve yeni hocayla çıkacaklar

bu maça u19 takımı çıksa bile minimum 2-3 farkla kazanıp kötü havayı dağıtman lazım. Yoksa hocaya güle güle

Geri
Üst Alt