⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

––––––––––Muslera–––––––––––
Boey–––Nelsson–––Marcao–––PVA
––Cicaldau––Assuncao––Berkan
–––Morutan–––Halil–––BAY

Boey ve Marcao ile 4–3–3 denemek lazim bence
önde iyi baski kurariz kontra ataklarada hizli cikariz

PvA ve Yedlin 'in daha fazla oynadığını izlemek istemiyorum ben, sürekli aynı hatayı yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallık olur ...

PvA ve Yedlin 'in daha fazla oynadığını izlemek istemiyorum ben, sürekli aynı hatayı yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallık olur ...

PVA yanında Marcao varken çok iyi oynadı. Yedlin'in meziyetleri ise oynamak istediğimiz oyun anlayışına uygun değil. Ayrıca Fatih Hoca'nın Babel ve Ömer gibi evlatlarını da kesmesi gerekiyor artık.

Bazen diyorum dk 1 pva dönüp orta açsa yedlin gelişine vurup muslera'nın şaşkın bakışları arasında topu ağlarla buluştursa ve beraber Fatih Terim'e koşup kucaklasalar.

Maça böyle başlasak sanki daha az stresli olur.
yedlin kaleyi tutturamaz kornerden yeriz

göztepe açısından bakarsak; bu maçta en büyük şansımız göztepe savunması

bana göre ligin en kötü savunması göztepe'de. Giresun, rize dahil. Hemen her maçta baya pozisyon veriyorlar

bekleri kötü, stoperler alpaslan'da gidince baya zayıfladı. Bir tek irfan can biraz iyi

geçen sene deplasmanda 3-1 kazandığımız maçta belki en rahat maçlarımızdan biriydi. Defansif sorunu hala düzeltemediler

forvette de ciddi sorunları var. Jahovic bitik halde. Halil geçen seneki formundan uzak gözüküyor

yani erken skoru bulup sonrasında tempoyu düşürmemiz gereken bir maç

Terim tribünlerden ciddi tepki
duymadan gitmez hatalarını değiştirmeyi geçtim farkında bile olmadıkça bu tepki çok yakında gelecektir maalesef

muslera
yedlin alpaslan luyindama ömer
taylan aytac
ogulcan feghouli babel
mostafa

fatih öztürk, aanholt, emre ve halil yedek

@Yusuf Kara

göztepe açısından bakarsak; bu maçta en büyük şansımız göztepe savunması

bana göre ligin en kötü savunması göztepe'de. Giresun, rize dahil. Hemen her maçta baya pozisyon veriyorlar

bekleri kötü, stoperler alpaslan'da gidince baya zayıfladı. Bir tek irfan can biraz iyiher türlü

geçen sene deplasmanda 3-1 kazandığımız maçta belki en rahat maçlarımızdan biriydi. Defansif sorunu hala düzeltemediler

forvette de ciddi sorunları var. Jahovic bitik halde. Halil geçen seneki formundan uzak gözüküyor

yani erken skoru bulup sonrasında tempoyu düşürmemiz gereken bir maç
rakip kötü biz daha kötüyüz maalesef her skora açığım o yüzden

rakip kötü biz daha kötüyüz maalesef her skora açığım o yüzden

benim valla şu dönemde kpaşa ve rize beraber en çok istediğim takım içeride göztepe olurdu. Bunu nasıl değerlendiririz bilmiyorum

bana göre bu son şans çünkü perşembe marsilya deplasmanını mucize olmazsa kaybedeceğiz, sonra rize deplasmanı ve milli ara

Hıncal Uluç: "Sorumlu olan benim" diye kabadayılık ettikten sonra, suçun tümünü birer birer futbolculara atarak konuşan Terim'e artık inanan kalmadı..Terim, formaları tamamen kişisel sempati ve antipatileri ile dağıtıyor. Bu yüzden de hiçbir futbolcuya, özellikle de gençlere hiç güven vermiyor.Haftalar evvel yazmıştım bunu manşetten Hocam ve demiştim ki.."Bu futbolcular senin için oynamaz!"Oynamıyorlar iştSeni gayet iyi analiz eden (Ki bu zor değil. Her maç ayni yanlış oyunu oynuyorsun çünkü) Hikmet Karaman'ın takımı Kayseri, üç pasta kalenin önünde gol pozisyonuna girecek kadar hızlı ve doğru oynarken, sen 7 pasta ancak santraya geliyorsun, yıllardır.. e Hocam.. Sana güvenmedikleri için, sen formayı adil dağıtmadığın için oynamıyorlar. Antrenman yanlış, sistem yanlış, her şey yanlış o ayrı..

Oyna 4-4-2 artık ne korkuyorsun İmparatore
Muslera
Yedlin Nelsson Luyindama PVA
Taylan Berkan Cicaldau
Morutan
Halil Mohammed

benim valla şu dönemde kpaşa ve rize beraber en çok istediğim takım içeride göztepe olurdu. Bunu nasıl değerlendiririz bilmiyorum

bana göre bu son şans çünkü perşembe marsilya deplasmanını mucize olmazsa kaybedeceğiz, sonra rize deplasmanı ve milli ara
evet muhakkak bir galibiyet şart en azından

Geri
Üst Alt