- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 428
En buyuk sikintilardan biri ilk 11 ile yedekler arasinda cok fark var. en ufak rotasyonda takim dagiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil bu kivama geliyorsun anlamiyorum.Ben bir turlu bu kivama gelemiyorum.15.sirada olsak bile mac saatini bekelemkten kendimi alamiyorum.Herkese günaydın
Güzel bir maç sabahına kalktık
ama sağ olsunlar gram heves bırakmadılar heyecan sıfır
1-2 hafta öncesine kadar heyecandan uyuyamazdık , şimdi maç mı izlesem dışarı mı çıksam diye düşünüyorum
Tebrikler Fatih Terim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzon macindan sonra dengeli oynamaliyiz filan dedi o zamandan beri dengeli oynuyoruz sonuclar ortada.2.yarini yenilen gollerin ilerde press yaptigimiz icin yedigimizi dusunuyor hica Beyönde pres yapacaksın tüm takım bu takim bu oyunu oynar. Boşuna enerji harcanıyor adamlara. Kısa zamanda topu kapacaksin.
Sana pres yaptıklarında 2 uzun top at savunma arkasına bak bakalım önde basabiliyorlar mi. Biz illa pasla cikacagiz
500 kisi bile fazla bu futbolaPassodan biletlere baktim oldugu gibi duruyor. Kombinesi olanlar gelmezse 7 8 bin kisi anca olur. Taraftarida kusturdunuz ya ne diyeyim bide bu futbola bu fiyatlar cok.
Nasil bu kivama geliyorsun anlamiyorum.Ben bir turlu bu kivama gelemiyorum.15.sirada olsak bile mac saatini bekelemkten kendimi alamiyorum.
Denge Dengeogluna döndü. Mac hizlaninca yoruluyor zannedersemTrabzon macindan sonra dengeli oynamaliyiz filan dedi o zamandan beri dengeli oynuyoruz sonuclar ortada.2.yarini yenilen gollerin ilerde press yaptigimiz icin yedigimizi dusunuyor hica Bey
Virüs basimizdan gitmedikçe isimiz zor100 korner kullanip, 0 gol atmak gercekten cok buyuk rezalet.
bas virus yetmez, butun yancilari da defolup gitmeli.Virüs basimizdan gitmedikçe isimiz zor
ne rezaleti istifa sebebi benim için bu sonuçtan takımın çalıştırılmadığını anlarım100 korner kullanip, 0 gol atmak gercekten cok buyuk rezalet.
O giderse onlarda gider zatenbas virus yetmez, butun yancilari da defolup gitmeli.