⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Herkese günaydın

Güzel bir maç sabahına kalktık

ama sağ olsunlar gram heves bırakmadılar heyecan sıfır

1-2 hafta öncesine kadar heyecandan uyuyamazdık , şimdi maç mı izlesem dışarı mı çıksam diye düşünüyorum

Tebrikler Fatih Terim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasil bu kivama geliyorsun anlamiyorum.Ben bir turlu bu kivama gelemiyorum.15.sirada olsak bile mac saatini bekelemkten kendimi alamiyorum.

önde pres yapacaksın tüm takım bu takim bu oyunu oynar. Boşuna enerji harcanıyor adamlara. Kısa zamanda topu kapacaksin.

Sana pres yaptıklarında 2 uzun top at savunma arkasına bak bakalım önde basabiliyorlar mi. Biz illa pasla cikacagiz
Trabzon macindan sonra dengeli oynamaliyiz filan dedi o zamandan beri dengeli oynuyoruz sonuclar ortada.2.yarini yenilen gollerin ilerde press yaptigimiz icin yedigimizi dusunuyor hica Bey

Passodan biletlere baktim oldugu gibi duruyor. Kombinesi olanlar gelmezse 7 8 bin kisi anca olur. Taraftarida kusturdunuz ya ne diyeyim bide bu futbola bu fiyatlar cok.

Trabzon macindan sonra dengeli oynamaliyiz filan dedi o zamandan beri dengeli oynuyoruz sonuclar ortada.2.yarini yenilen gollerin ilerde press yaptigimiz icin yedigimizi dusunuyor hica Bey
Denge Dengeogluna döndü. Mac hizlaninca yoruluyor zannedersem

Galip gelmek zorundayız artık. Rotasyon falan filan uğraşmadan elindeki en iyi kadroyla çıkmak gerekiyor.

Topçular kafalarına göre oynasın yeneriz

Ftyi dinlerlerse yine mağlubiyet
İ

Geri
Üst Alt