⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Barışın sakatlığı çok uzadı ya. El sakatlığı daha erken dönmeli idi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birazdan 1.5 porsiyon beyti yer miyiz gencler

dusumuzu aldik

temiz pjmalarimizi giydik

yemegimizi siparis ettik

ev de tertemiz ve sicak

keyfimiz yerinde

bu günü artik anca bizim takim batirabilir

ki o olasilik da baya yüksek

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

maca 1 saat kala simdiden modumu düsürdü hocam

umarim arenaya gs tdsi olarak bastigin son mac olur

İyi oyun beklemiyorum. İnş gt zoruyla galibiyet alırız da tribünlerde istifa sesleri yğkselir

Şu kadroya iyi futbol beklememek lazım Feghouli ve Yedlin muhtemelen 20-25'nci dakikalarda ıslıklanmaya başlar hoca da panikle RVA sağa geç aslanım Ömer oyuna giriyorsun der Feghouli'yi çıkarır Atalay gir aslanım maçı kurtar der.

Genc takimiz hepsi muthis potansiyelli 20 mac daha bekleyin berkan pas atmayi halil gol atmayi keremde top kaybetmemeyi ogrenecek Fatih hojcam isini bilir elestiri yapmayin destekleyin o yuzden puan kaybediyoruz

Galibiyetten öte iyi futbol istiyorum ben artık

Bu kirli lige fazla kafa yormamak lazım.o kadar açık aleni pislik dönen ligde artık bizimde şampiyonluğumuzda şaibe olur.ben hayatımda son üç sezondur dönen pisliği görmedim ve göreceğimi tahmin etmezdim.
Eskiden hakem bi iki maça net şekilde etki eder ayrıca takımlar rakipleri takılsın diye para verilirdi.şimdi sezonda 38 maç varsa VAR sistemi olmasına rağmen 30 maç pislik dönüyor ve aleni şekilde.geçen sene sadece rosier denen ahlaksız 12 maçta sarı görmedi.bi oyuncu sadece 12 maç aleni kollandı.bi takım 30 maç kollanması abartılı olmuyor bu durumda.bu lig gebermiş gitmiş ölmemiş katledildi bu lig.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt