- 1 Haziran 2015
- 24.862
- 17.554
- 1.998
shevchenko gelecek dertler bitecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamızı göndererek tarihe geçmesi dileğiyle...Bu inadı,egosu ve saçma sapan oyuncu tercihleri taraftarı bezdirdi.Taraftar illallah etti artık!NESTOR EL MAESTROyu takimimizin basinda görmek istermiydin
enteresan bi halde hoca. o futbola kötü demezsen takım nasıl kendine gelip düzelecek.Burak başkan derhal duruma el atmazsa bu takım düzelmeyecek gibi
Maç içinde yaptığımız tek olumlu iş 3ten sonra 4ü yememektienteresan bi halde hoca. o futbola kötü demezsen takım nasıl kendine gelip düzelecek.
E dedi ya hoca bazı isimler artık yavaş yavaş yerini kaybedecek diye ilk kurbanları taylan atalay işteAtalayı niye kadroya almadı onu anlamadım herif orta sahayı rahatlatıyor. İstediğin pas oyununda nokta atışı oyuncu kazanma şansın var. Ama ısrarla oynatmıyor çocuğu
Devre arasi sol tarafi Ömer ve Babel yapar.Atalayı niye kadroya almadı onu anlamadım herif orta sahayı rahatlatıyor. İstediğin pas oyununda nokta atışı oyuncu kazanma şansın var. Ama ısrarla oynatmıyor çocuğu
Şov peşindeydi ondanAtalayı niye kadroya almadı onu anlamadım herif orta sahayı rahatlatıyor. İstediğin pas oyununda nokta atışı oyuncu kazanma şansın var. Ama ısrarla oynatmıyor çocuğu
8-10 pozisyon dedi mi harbi??????????????Geçen hafta iyi oynamisiz 8 10 pozisyona girmisiz bla bla..Farklı maçları izledik galiba biz.İyice çekilmez bir adam oldun
taylan'i kenara almak icin @Tuna KöseŞov peşindeydi ondan
Yav şakası bir yana da bu takıma oğulcanı almam o çocuğu alırım. Oğulcandan belkediğinin daha fazlasını sana verir. Oynadığın oyundan en zayıf halka orta saha orta saha yoksa oyunun yok. Oğulcan falan girecekte bireysel performans verecekte ölme eşeğim ölme.E dedi ya hoca bazı isimler artık yavaş yavaş yerini kaybedecek diye ilk kurbanları taylan atalay işte))