Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.678
- 59.256
- 4.758
kendi stadımızda niye deplasman forması giyiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav futbol mu oynanıyor ki millet o kadar para verip sahaya gitsin, kasten ben Fatih Terim ve bu rezil futbol devam ettiği sürece maça gitmeyi düşünmüyorumBu stad neden her mac boş?
cunku son maclarda biz her yer deplasmankendi stadımızda niye deplasman forması giyiyoruz
kendi stadımızda niye deplasman forması giyiyoruz
pc veya tv basinda izlerken bile 55-60 gibi en gec kapatiyoruzYav futbol mu oynanıyor ki millet o kadar para verip sahaya gitsin, kasten ben Fatih Terim ve bu rezil futbol devam ettiği sürece maça gitmeyi düşünmüyorum
futbola uzak oldugumuz icinkendi stadımızda niye deplasman forması giyiyoruz
Valla ben de maç izlerken çoğu vaktimi forumda geçiriyorum, şu pozisyona bir bakayım şu adam ne yapıyor nasıl oynuyor gibi dertlerim bile kalmadıpc veya tv basinda izlerken bile 55-60 gibi en gec kapatiyoruz
stada gidenlere Allah sabir versin
Taraftarın gitmemesi Terim'in lehine olur.5000 kişi ile 10000 kişinin istifa diye bağırması arasında dağlar kadar fark var.Seyircinin gelmemesi bile bir tepki ama anlayanaaaa
Taraftarin bir kismi fanatiktir her maca gider bir kismida iyi futbol ve iyi futbolcu izlemek ister bu bolum cogunluktadir kombine var bombos yatiyor niye gideyim maca keremi halili omer bayrami diagneyi evden izlerim rahatimi bozamamYav futbol mu oynanıyor ki millet o kadar para verip sahaya gitsin, kasten ben Fatih Terim ve bu rezil futbol devam ettiği sürece maça gitmeyi düşünmüyorum