Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru hocamım ps oyunuyla yiyeceğimiz çok gol var dahaO yazdigin taktikle hocamin istedigi ayaga garanti pas futbolunu oynayamayiz
Ben Oğulcan a haksızlık yapıldığını düşünüyorum..Saydıklarınin hepsine eyvallah ama Oğulcan elinden geleni yapıyor defansif katkısı degerli.Rotasyon oyuncusu olarak kalmalıFeghouli, Arda, Babel, Aytac, Ömer, Ogulcan ve Luyindama devre arasi gönderilse kimse ses cikarmaz.
Hoca umit vermiyor, takimin ne gunahi var?Günü kurtardık sadece bu galibiyet ile takım bana ümit vermiyor
Luyindama'ya oyun kur dersen böyle olur ki Alpaslan ve Nelssona da aynısını söyleniyor ki benzer hataları yaptılar Göztepe değerlendiremedi.Marsilya ve Rize maçlarında aynı anlayışla çıkacağımız kesin olduğuna göre Haftaya ya istifa eder hoca ya da kovulur.Yav hala takima yükleniyorsunuz. yedlin,luyindama ve feghouliyi sahaya sürüp takimi bozan takimi mahveden hoca
Hocayı çok severdin sen noldu?Yav hala takima yükleniyorsunuz. yedlin,luyindama ve feghouliyi sahaya sürüp takimi bozan takimi mahveden hoca
ben bugün mücadele ettigini görmedimBen Oğulcan a haksızlık yapıldığını düşünüyorum..Saydıklarınin hepsine eyvallah ama Oğulcan elinden geleni yapıyor defansif katkısı degerli.Rotasyon oyuncusu olarak kalmalı
Ayak tenisiRakip takım oyuncusu ; gol yersek taraftar ile futbolcular arasında gerginlik olucağını bile biliyor. Adamlar bu kadar iyi çalışıyor. Bizim bu kadar analiz yaptığımızı sanmıyorum. Haydi aslanımmm hadi koçumm vol.7373747
Ben Galatasarayi seviyorum hoca düzelirse tekrar destek olurumHocayı çok severdin sen noldu?