⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

"Scheiß aufs Tor, wenn ihr mit Herzen spielt!"

#GS #PartyTime #BeatboxAbi #DevamEdiyoruz

Takım kazandı ama hiç ışık vermiyor bana, kaleci yumurtlamasa mümkün değil kazanamazdık bu maçı, Marsilya umarım formda değildir, finali Rize mağlubiyeti ile yapar hocamız

Yav hala takima yükleniyorsunuz. yedlin,luyindama ve feghouliyi sahaya sürüp takimi bozan takimi mahveden hoca
Luyindama'ya oyun kur dersen böyle olur ki Alpaslan ve Nelssona da aynısını söyleniyor ki benzer hataları yaptılar Göztepe değerlendiremedi.Marsilya ve Rize maçlarında aynı anlayışla çıkacağımız kesin olduğuna göre Haftaya ya istifa eder hoca ya da kovulur.

Rakip takım oyuncusu ; gol yersek taraftar ile futbolcular arasında gerginlik olucağını bile biliyor. Adamlar bu kadar iyi çalışıyor. Bizim bu kadar analiz yaptığımızı sanmıyorum. Haydi aslanımmm hadi koçumm vol.7373747

Tesadüf eseri galibiyet oldu. Bu takım ışık vermiyor bir ileri bir geri gideriz böyle devre arasına kadar.

Bu kez zıpladık ama oyun hiç güven vermiyor

Bir tane kötü şutta kalecinin yumurtlaması
Bir tane de ekstra ekstra bireysel hareketle gelen 2 gol

Hani hep diyorum ya, bu sistemsiz oyunda başarı ancak birlerinin çok ekstra bir hareket yapmasıyla olur diye

Hah bu maçta işte aynen bunu gördük
Yoksa gol atabileceğimiz falan yoktu 90 dakika

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Bu takımın işi çok zor .. hiç bir taktiğimiz oyunumuz yok.. duran top taktiğimiz bile yok. Stoperler evlere şenlik kalecimiz çok formsuz hatta bitik.. forvette halil tek oynamaz kanat desen sıkıntı.. kerem istekli adam 20 top kaybı ile oynuyor vs vs ..

Geri
Üst Alt