SL 21/22 H:7 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Eylül

Oyunun değil taktiğin kazandığı bir maç izliyoruz, hücum gücü yüksek Hatay'a karşı gömülü defans oynayıp kontra ve duran top ile kazanılan ilk yarı.Pereria akıllı adam,Mesut'la felan oynamıyor bu maçları.Ancak büyük takım oyunu böyle olmaz, oyuncu değişikleri başladı mı (Fener'de orta saha ve hücum düşer bi dakikadan sonra)Hatay skorda bulur ama yeter mi zaman bakalım.Bir de Gustavo ve Valencia Fener'in her şeyi, hiçbir önlem almadan maça çıkmış Ömer Hoca.

Penalti pozisyonu skandal..1-1 olsa maç dönerdi , şikeciler her kulvarda işleri saglam tutuyor .

Erman Toroğlu: "TFF Başkanı olsam MHK Başkanını ararım, bu maçtaki VAR hakemini oradan al derim. Ben bu kadar net bir şey görmedim. Orta hakem Kim Min Jae'nin pozisyonunu görmeyebilir. Peki ya VAR? Burada başka bir şey var."

Traore kontrada sağda bomboş olan adama pas vermeyip, kontrayı uzaktan şut ile bitiriyor. Tabi şut kalenin 5 m üzerinden aut.

Bize olsa iki direğin birleştiği yerdeki örümcek ağlarını almalı şekil gol olurdu.

penaltı net penaltı ama sadece defans yapan takıma karşı ilk yarı halı saha kıvamında oynadı hatay

Beyler fenerliler kuralı bulmuş. Destek eli diye penaltı değilmiş hahahahahaga. 20 metreden düşme olmayan pozisyonda el yere değmeden topa müdahale ediyor ama destek eli hahahaha

Yaw bu kuralları kim koyuyorsa aklına scayim.. O zaman önünden geçen topa cansiperhane atlasın herkes destek elimi koydum diye penaltı calinmasin..
Şahsi yoruma bırakmak için iyice zivanadan çıktılar bana kalsa dirsekten aşağı nereye vursa penaltı der çıkarım işin içinden böyle saçmalık olmaz..

Pozisyon penaltı hatta Chedju aynı pozisyonda Fener maçında topa müdahale etmiş Cüneyt (en babaları) direk penaltı çalmıştı.Kural felan değişmedi, bence Var hakemi pozisyonu bile incelemedi(incelense ekrana yansıyor)ve maç hemen başladı.Milleti geri zekalı sanıyorlar ama dediğim pozisyon ile bunu yan yana koyup vereceksin lehte olunca böyle aleyhte olunca böyle diye.

Her sezon hakemler sayesinde 15-20 puan alıyorlar ama yine de kaç senedir Şampiyonlukları yok.
O kadar mal bir kulüpler işte.

Şikeciler yeni bi kural duymuş destek eli diyip duruyorlar komedi :D

Peki size bi soru;

O top kornere değil de kaleye gidip gol olsa hakem penaltı verir miydi?

60'a kadar izleyelim,gol olursa döner yoksa 3,4,5'i de yer Hatay

Destek eli işte doğru aslında, hakem desteği. :d

Geri
Üst Alt