SL 21/22 H:8 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Ekim

ulan sakıp bile bile ofsayttaki adama top attı seni futbolcu yapanın

göre göre atıyorsun ula yuh

Hay Sakıp göz göre göre ofsayttaki adama attı. Yerli kuralınızı seveyim

dirar geri kalan oyuncular içinde dani alves gibi kalıyor. öyle bir oyuncu grubu

fb leş gibi bjk leş gibi tokezler diye diye haftalar geçiyor biz her hata yaptığımızda her kötü oynadigimizda şak diye cezayı kesiyorlar bunlarda nasıl bir bal var aklım almıyor artik.. Şu 2 takımın da Max 10 ar puan toplaması gerekirdi
işin açıkçası leş gibi degiller bence haftalardır söylüyorum
stoperler ve gustavo işi çözüyor, ilk yarı tüm ribaunları alıyorlardı. tamam çok iyi oynadıkları falan yok ama futbolun doğrularını yapiyorlar ilk yarı. 2. yarı düşüyorlar oyundan
Biraz objektif bakarsak bizden iyi oynadılar ilk 8 hafta, beşiktaştan da iyilerdi. geriye bir trabzon kalıyor, bu sene lig trabzon ile bunların arasında geçecek

dalga geciyorlar resmen. tiyatro

2 pas yapamayan takıma 2-0 dan maç verdik akil alır gibi degil üstelik ilk yarı 4-5 olurdu az adam olsak

BAYINDIR isimli eleman yüzüne müdahale olmamasina ragmen yüzünü tutuyor. Mermi yemis gibi yerde.

işin açıkçası leş gibi degiller bence haftalardır söylüyorum
stoperler ve gustavo işi çözüyor, ilk yarı tüm ribaunları alıyorlardı. tamam çok iyi oynadıkları falan yok ama futbolun doğrularını yapiyorlar ilk yarı. 2. yarı düşüyorlar oyundan
Biraz objektif bakarsak bizden iyi oynadılar ilk 8 hafta, beşiktaştan da iyilerdi. geriye bir trabzon kalıyor, bu sene lig trabzon ile bunların arasında geçecek

İyi oyun falan yok ortada ya hakem kurtarıyor gotlerini ya da balları.. İyi yaptıkları tek şey savunma onu da adam gibi bir Olympiakos gelince gördük zaten ne olduğunu..
fbye karşı ciddi anlamda düzgün top oynayan bir takım yok bu söylemi sevmiyorum ama bizim maçlardaki hırsın azmin yarısını göremiyorum..

bu BAYINDIR'i sempatik bulan net olarak fenerlidir.

Umut sahtekarlığının haddi hesabı yok

Geri
Üst Alt