Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.266
- 2.857
- 648
Babel ya da feg ilk 11 olursa iverpool -city maçını açıp futbol izlerim. Deplasmanda oynatabilme cesaretini kutlayarak tabi hocanın!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav reis kadrodan bağımsız şu Mohammed'de gitsin tek başına maç alsın bu sefer. O kadar savunuyoruz bu herifi de rezil bi oyuncu olmaya doğru gidiyor son sürat. Yanında U12 çocuklar bile oynasa tek başına bir şeyler becerebilmeli artık yeter da.Bu kadronun önüne Mohammedi atarsa iyice emin olucam ki hoca Mohammed'i bitirmeye oynuyor. Zira taraftar nezdinde de kimle oynadığı unutulup,şansı değerlendiremedi oluyor.
Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.Yav reis kadrodan bağımsız şu Mohammed'de gitsin tek başına maç alsın bu sefer. O kadar savunuyoruz bu herifi de rezil bi oyuncu olmaya doğru gidiyor son sürat. Yanında U12 çocuklar bile oynasa tek başına bir şeyler becerebilmeli artık yeter da.
Son maçlarda çektiği 6 7 şut kaleyi bile bulmadı onuda mı başka oyuncular yapsınÖnyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.
Alpaslan oynicaksa taylana gerek yok assuncao oynasin..Bu da Beinsport'un sitesindeki muhtemel 11
![]()
Son maçlarda çektiği 6 7 şut kaleyi bile bulmadı onuda mı başka oyuncular yapsınkendini salmış.
Bu da Beinsport'un sitesindeki muhtemel 11
![]()