⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Babel ya da feg ilk 11 olursa iverpool -city maçını açıp futbol izlerim. Deplasmanda oynatabilme cesaretini kutlayarak tabi hocanın!

Giresun: Kerem - Diagne - Feghouli
Hatay: Kerem - Diagne - Feghouli
KPasa: Kerem - Diagne - Baris
Trabzon: Kerem - Halil- Emre
Alanya: Kerem - Halil - Morutan
Kayseri: Ogulcan - Mostafa - Emre
Göztepe: Kerem - Halil - Feghouli
Rize: Babel - Mostafa - Feghouli (?)

Şöyle oynasak bari ;

Muslera
Yedlin Alpaslan Nelsson Aanholt
Morutan Berkan Cicaldau Emre
Halil Diagne

Son maça göre 4 farklı isim olur ve gol atma şansımız hayli yüksek olur, Halil gezici forvet olarak etkili oynayabilir Diagne de ilerde nokta santrafor olur. Taylan-Berkan merkezi ve kanatlarda Fegh-Babel ile başlarsak maç sonunda gol hanemizde 0 yazar.

Son düzenleme:
rize banko

oynayin kazanin

Her rizeli 3 er dakika yese 33 dakika çöpe gider
Bizde babelle oynayıp ekmeklerine yağ süreriz
4/4/2 lik bir maç işte hoca neyini kasıyorsun hala
Bildiğin işi yap artık

Bunlara sağlam basıp hadlerini bildirmek lazım

Bu kadronun önüne Mohammedi atarsa iyice emin olucam ki hoca Mohammed'i bitirmeye oynuyor. Zira taraftar nezdinde de kimle oynadığı unutulup,şansı değerlendiremedi oluyor.
Yav reis kadrodan bağımsız şu Mohammed'de gitsin tek başına maç alsın bu sefer. O kadar savunuyoruz bu herifi de rezil bi oyuncu olmaya doğru gidiyor son sürat. Yanında U12 çocuklar bile oynasa tek başına bir şeyler becerebilmeli artık yeter da.

Yav reis kadrodan bağımsız şu Mohammed'de gitsin tek başına maç alsın bu sefer. O kadar savunuyoruz bu herifi de rezil bi oyuncu olmaya doğru gidiyor son sürat. Yanında U12 çocuklar bile oynasa tek başına bir şeyler becerebilmeli artık yeter da.
Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.

Yakubun verdigi kadro kaleye gidemez. Babel ile feghoulinin beraber olmadığını 5 yasindaki cocuk anladi hocamiz anlamadi.

Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.
Son maçlarda çektiği 6 7 şut kaleyi bile bulmadı onuda mı başka oyuncular yapsın:D kendini salmış.

Bu da Beinsport'un sitesindeki muhtemel 11

wn3294rv.jpg
Alpaslan oynicaksa taylana gerek yok assuncao oynasin..

Son maçlarda çektiği 6 7 şut kaleyi bile bulmadı onuda mı başka oyuncular yapsın:D kendini salmış.

Diğer alternatiflerin de şu an bişey yaptığını göremiyorum. Göztepe maçında bile hepi topu 5 şutumuz kaleyi bulabilmiş mesela. 3-4 hafta ısrarla ,devrede çıkarmayarak,as kadra ile izlemeden gelinen sonuç haksızlık geliyor bana.

Geri
Üst Alt