⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Gol atarız atamayız bilmem ama bütün gücüyle oynamayan futbolcu görürsem benim için biter bidaha da gözüme giremez. Öyle hazırlasınlar takımı hırslı göreyim gerisi olur zaten. Kudurtucu şeyler yapsınlar ben olsam Oğulcanı sokarım maça.

6 puanlik mac. Agir bir yenilgi tattirip Hamza ile cikisa gecmelerine engel olmaliyiz. Rize bu sezon düşmeli.

Onca yaşanandan sonra eze eze galibiyet dışında ihtimal düşünmek istemiyorum.

Nando
Yedlin Alpaslan Nelsson PvA
Assuncao
Berkan Cicaldau
Morutan Diagne Halil

insallah bu olur

1633186869020.webp

ts kazandi. bjk önde. fb de alir bence. puan tablosuna bakınca galibiyetten baska birsey düşünemiyorum çünkü 3 takim da fena fark takacak maci alamazsak

Kazanma ihtimalimiz neye göre yok kimle oynasak 5 yeriz 6 yeriz muhabbeti bu maçı alamayız lafları neye göre deniyor bu kadar umutsuz olmayın
Rizenin şu ana kadar hiç galibiyet almamış olması, rizeyle kanlı bıçaklı olmamız vs. Bunlar yenilecegimizi gösteren önemli göstergeler. Rakipte bizimkinden daha iyi bir td olması da cabası.

Oğulcan olayı, Rize'ye şansımızın tutması, Rize'nin galibiyetinin olmaması, Marsilya maçı yorgunluğu vs. mağlubiyet bağıra bağıra geliyor. Bir de en son oynadığımızda hep bir mallık yapıyoruz.

Hocanın Oğulcan’ı “Bunlar senin futbol hayatını bitirmek istedi, şimdi onları bitirme sırası sende, göster kendini evlat” şeklinde gazlayıp ilk 11’e koyacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Edit: Adam kadroda yokmuş. Hocam bu fırsatı nasıl kaçırdı; gerçekten hocaya inat, değişmiyor diyenler bunu bir kez daha düşünsün.

Geri
Üst Alt