⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Hoca ne yapıyorsun hoca böyle rotasyon mu olur sen rotasyon yapma hoca rakibin 1 puanı var diye yapmış herhalde de o rakibin bize barça kesileceğini hesap edemiyor hâlâ devre arasına berabere gireriz umarım da maçı çevirme şansımız olur

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En son oynamamıza uyuz oluyorum. Şimdi yenilsek zaten kopuyoruz. Yensek de anca hafta öncesi mevcut puan farkını korumuş oluyoruz.

Sağ ve sol kanadımız saha boş olsa kaleye 38 senede giderler bu maçta gol atmamız için çok ekstrem şeyler olmalı gibi.

Set oyunu dedigi bunaklari oynatmakmis. Feghouliden babelden medet umuyor ama 3 sene sabir istiyor.
Ya bu adam bunamış diyorum inan taktik maktik yok bu adamda.Yetenekli oyuncuları sahaya sür hurra hücum hurra defans..4 yıldır ne oynadığımızı bilen var mı Allah aşkına.Farioli bile geldiği gibi takır takır top oynatıyor.Bizimki her sene 8 10 transfer aldırır oyuncuları değersizleştirir.Ondan sonra derin bir yalnızlık içindeyim der topu yönetime atar.HASS Yalnızlığına

Ya kardeşim herkes bir tarafını yırtıyor ama stadta kimse protesto etmiyor. Imparator imparator diye bağırmaya devam. Adam dalga geçiyor bizimle.

Karşımızda bilenmiş bir camia ve oyuncu grubu mevcut.son 2 senede muslera,andone,akbaba bu sahada ağır sakatlık yaşadı.
Babel ve fegh tercihini olası bir sakatlama ihtimalini pasifize etme olarak yorumlamak istiyorum.

Yahu elalemin topçusu senede 45-50 maç yapıyor, bizimkiler elbebek gül bebek, neyin yorgunluğu, 3000tl maaşla 15 saat çalışan adam yorgun olmadan haftanın 6 günü çalışıp para verip maç izlicek bu beyfendiler yorgun olcak haaa, banka hesaplarını kontrol ederken çok dinç oluyorlar ama dimi. Peki bizi kim rotasyonlicak. Dişimizden tırnağımızdan artırcaz bunlar para kazansın diye 2 maç üst üste oynayamicaklar haaa. Millet eğlenmek için maç seyreder biz stres olmak sinir olmak için izleriz.
Neymiş efenim ft nin bi bildiği varmış. Hep derim ve diyeceğim kulüp ft nin çiftliği olmuş bizde öylece izliyoruz

5 metre koşamadığı için 2 m2lik alanda top oynayabilen adamları set oyunu oynayabilceğini düşündüğü için sahaya atmış :asd:

bütün dinamizm takım boyunun kısalığı falan yalan olur şimdi paşamız da devrede yine 3 adam değiştirir.

rezillik ya maç başlamadan istifa etmeli

Karşımızda bilenmiş bir camia ve oyuncu grubu mevcut.son 2 senede muslera,andone,akbaba bu sahada ağır sakatlık yaşadı.
Babel ve fegh tercihini olası bir sakatlama ihtimalini pasifize etme olarak yorumlamak istiyorum.
ikisi de en ağır şekilde sakatlanırsa kulübümüzün lehine bir olay yaşanmış olur

1633274065765.webp

FAWNGtIWQAk_qPA.gif

artık mağlübiyetlerimizde bir teselli aricaz, belki istifa eder gider.

En son oynamamıza uyuz oluyorum. Şimdi yenilsek zaten kopuyoruz. Yensek de anca hafta öncesi mevcut puan farkını korumuş oluyoruz.

Bundan sonra her haftamiz ip üstünde gidecek zaten, cok da onemli degil bence

Geçen hafta biraz ucundan belli etmişti belki de hayırlı bir sonuç çıkar bizim için.
Tabi sözünün eriyse

Geri
Üst Alt