⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Bide en kıl olduğuö olay şı ; bugünkü takım olabilir galipi gelebilir ite kaka 2-3 gol falan olur belli olmaz, ama kardeşim rotasyon lafını duydum mu aklım tepemden çıkıp gidiyor. Tamam sakat olur cezalı olur bilmem ne banane kardeşim çıkıp oynayacak. Sülalemiz bir araya gelip yemeden içmeden çalışsa bir senede bu Ömer bayramın bile aldığı parayı alamayız. Avrupada takımlar transfer yapacakları zaman ilk olarak futbolcu son sezon kaç maç oynamış ona bakıyorlar, e hani satıp para kazancaz diyodun 2 haftada bi yedek adamlar. 35-40 yaşındaki adamları oynatıyon bunları mı satacan. Kulüp kulüp değil ft nin çiftliği

Tyler Boyd sağ bek Cemali sol bek e bir zahmet kazanalım. Kazanamazsak hiç biri İstanbul'a dönmesin net söylüyorum.

Taylan - Berkan

Feghouli - Babel

Maça dair hiçbir beklentim kalmadı

Sağol Sinyor Terim

Bakalım Lpool maçı ilk yarısı bitmeden gol yememeyi başarıcak mı takım

ft: arkadaşlar olayın bilincinde
inanıyorum ki en iyi sonucu alıp gidecegiz
saha biraz yagıyor hala yagabilir inşallah bozulmadan agırlasmadan falan biseyler

Kimse bu maça göre Mostafayı eleştirmesin. Adam geldiğinde on numara top oynuyordu. Şimdi sağına Feghouli'yi soluna Babeli koymuş ft denen şahıs adamı bitirdi resmen yazık.
Demekki doğruymuş, Gedson kendi gelmek istememiş kendi antrenörleri söyledi, bjknin başkanı söyledi son gün alacaktık vazgeçtik pjanici aldık diye. MM nin yerinde kim olsa kalmak istemez. Diagne de aynını söyledi evlatlarını oynatıyor diye. Ceza bile veremediler Diagneye çünkü adam deli daha fazlasını da söylerdi korktular. Yine söylüyorum kulüp ft nin çiftliği olmuş

Geri
Üst Alt