⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Feghouli ve babelle maça çıkan adama herşey mustehak boşa kendimizi paraliyoruz başımızda bu olduğu sürece iyi futbolu da şampiyonluğu da unutun

Galatasaray bilendiği hiçbir maçı kazanamaz aksine rezil oluruz. Bu yazılı olmayan bir kuraldır.
Galibiyeti olmayan takımdan bir devrede 2 gol yedik. Ali Palabıyık 1 numaralı, Mete Kalkavan 2 numaralı Galatasaray düşmanıdır orası ayrı. Ancak artık Sorgulanması gereken en son şey hakem.

Ilk yarının yarisi bitmeden havlu atacağız ya saka gibi.

Top ayağına geldiğinde atacağı şut için heyecanlanacağımız tek oyuncu yok.

Morutan-Halil-Kerem girip Berkan-Feghouli ve Babel çıkmalı bu üç değişiklik olursa maçı izlerim öbür türlü izleyip sinirlenmeye gerek yok. Kazansak bile Terim gitmeli bana göre ama şunlara yenilmeyi başarmazlar umarım öyle olursa direkt gitmeli.

hayatım boyunca kuşların ne bir transferine özendim ne de bir şekilde onları övdüm.Yapmadım bunu ama Allah aşkına bu bejekenin dün ilk 11 de oynayan 6 7 futbolcusu yoktuki pjanic ve ghzall bu ligin üstünde futbolcular ama adamlar onca yedekle mücadele etti bir şekilde hakem yardımıylada kazandı.şuan için atçı 10 tane fatih terim eder hocalık bakımından.bejeke takımının hırsının onda biri de yok malesef bizim topçularda

Kendi yarı sahasında paslaşarak sürekli gol yiyen , Rizeye dahi ilerde yerleşemeyen takım hakem diye ağlamasın.İstifa diye bağırılmalı.Yönetim artık sahadaki hakemin de oyunun da hesabını sormalı.Soramayacaksa boşa o şerefli koltukları işgal etmesinler.Yeter artık.

Erman hakeme iyi diyor 🤦🏻
O bu sene bjk yalamaya devam ediyor

Düzen süper

Dünya futboluna yine bir santrafor kazandırdık.Helal olsun beyler :tbr:

ulan şu takıma bari iyi oynayın ya adamlarla problemlerimiz var hiç mi haberiniz yok kafası kopuk tavuk gibi boş boş sahada dolanıyorsunuz yazık taraftar kadar sevmiyorsunuz Galatasarayı

Tarifi olmayan bir rezalet. Umarım bu maçtan sonra birileri hesap vermek zorunda kalmaz...

Geri
Üst Alt