Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.882
- 764
- 2.023
devre arası Liverpool ManCity maçı rehabilitasyon gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpaslan diyecektim sorry
Her maç farklı partnerle oynuyor oyuncular.Pas oyunu dediğin şeyin temeli kadro istikrarı. Sahadaki hiç bir topçuya kızamıyorum.Her maç başka adamlar, başka görevler... bu oyuncuları ortalama dahi olsa başka teknik ekiple görmeden harcamamak lazım.Bu Cicaldau neyin nesi ya? 3 kere adını duymadım rezil herif böyle GS orta sahası olursa tabii dayak yeriz, topu ayağımıza alamıyoruz ki Babel sağolsun biraz oynatıyor.
Terimi savunanlarla basimizdakini savunanlarin hic bir farki yok biat kulturu maalesef bu doneme denk geldigimiz icin cok sanssiz bir nesiliz biri 20 sene caldi biride bu gidisle 10 senemizi calacakHala FT ve başkanı savunan çomarlar olduğu sürece, bu takımdan bir cacık olmaz.
Ne şanssız insanlarız coğrafya yanlış, takım yanlış of.
Kadro gayet iyiTransfer donemi bittiginde bu takimi kurdugu icin baskana ve hocaya tesekkur eden biz kotu takim dedigimiz icin etmediklerini birakmayan forumdaki futbol ulemalarina gelsin alin size genc takim genclestik ama kalitesizlestik tebrik ediyorum su takima kuranlari mahvettiniz lan koca Galatasaray i
Sokaktan iki adam cevirsem orta gobege ve kanada iki adam alir sonra kalani dizerdi
yeryüzünde şuan cityden livberpoola ordan parise kadar hiçbir takım hakemi yenemez.Hele sahadaki hakem ali palabıyık denen7500 farklı bilinen bilinmeyen tüm dillerde küfür edilecek bir hakemi 3 ünün karması olsa yenemezBu maci hasan kartal yonetse bile alacaksin koca 45 dk 7 macta 1 puani olan takimin ceza sahasinda 5 kere bulusmussun topla
Hadi abi hadi aglamayalim hakem diye hic
Yaprak mı? yoksa tavuk mu?bu mac döner
hırsız katil ali palabıyık
Berkan da öyleTaylani iyi izleyin. Bu kadar bos bir adam olamaz.