⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Aha kalecileri sakatlandi daha da gol atamayiz bunu her cimbomlu bilir

köpekler yatmaya başladı geçmiş olsun hakem sarı vermez zaten

Orta sahaya top gelir kaleciye döner kaleci defansa verir defans çıkmaya çalışır çıkamaz kaleciye geri verir. Defans a geri verir kaleci nihayet top orta sahaya gelir. Orta sahada eveler geveler rakibin savunmada kapanmasını bekler. Nihayetinde o top kaptirilir bir kontra ve gol yeriz. Geriye düşeriz yukarıdaki senaryo devam eder. Dikine futbol nedir bilen yoktur zaten. Hızlanmak gerekirken yine bu kaleciye pas döngüsü devam eder. Ne atak ne bişey. Bir kaç cılız atakta bitiriciligi sıfır oyuncular ile heba olur. Son 3-5 dakika biraz hızlanır takım ve maç biter yenilen biz oluruz. Her maç aynı senaryo. Her maç aynı oyun her maç aynı taktik. Bunun yaratıcısı Galatasaray efsanesi Fatih Terim.

Hala muhammede sövüyorum nasıl golcü bu ya lanet olsun böyle topçulara bıktık artık yeteneksiz oyunculardan bi ona bi hakeme geçişli sövüyorum şu anda

mohamed olay yeri inceleme gibi her yatan adamın yanına gidiyor sanki anlıyor ne dediklerini

Şunu da bir türlü anlamıyorum. Bu Ömer Bayramı gömenler Ainholtta ne buluyorlar acaba. Adamın demin Mustafa’ya attığı pası Ainholt 10 maçtır atamıyor. As sol bekin çok iyi olur anlarım ama Ainholt bu performansla bu takımda oynayamaz. Yeter Ömer’i de gömmeyin artık. Kapasitesi belli adamın. Bi tepki verecekseniz gidin adam akıllı bek almayanlara verin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herif 5 dakika yattı yattı kalktı devam edecem dedi ya

70.dakikada kurtarıcı olarak kerem ve moruţan'ı alır. Dalga geçer gibi....

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mohamed saplaman lazim kardesim orada. Lan gothan birak numarayi.

Yahu bırakın artık bahaneyi, hakem kötü bile olsa şu takıma yenilmezsin

Bir önceki milli araya 2-2'lik Kasımpaşa beraberliği ile girip, ara bitene kadar takıma sallayan insanları okumuştuk forumda. Bugün de puan kaybıyla araya girersek girilmez bu foruma.

Geri
Üst Alt