Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.140
- 4.207
- 2.248
Ulan be uzun süredir bu kadar sevindiğim bir maç olmadı.Şu Rize'yi o kadar umutlandırip "sahaya gömen Allah'a şükürler olsun".
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mo santrafor halil yardimci forvet, sunu anlasa teknik heyet iyi olacak. Kanat kerem morutan. Haftalardir yaziyoruz.
Hiç okuma ruh halin bozulur sağolsun fatih hoca ruh hastasi yaptı herkesi klinik vaka oldukMaçı da telden izleyince foruma bakamadım, şimdi güzel güzel penaltıdan itibaren yorumları okuyacağım.
Sana niye eleştiri yapıyorsun demedim , galibiyete sevinmeyin söylemine cevap verdim durumu çarpıtmaya lüzum yok. Böyle histerik tavırlarla bir tartışma zemini oluşamayacağı ortada. İyi forumlar.Ben asla FT nefreti hissetmedim. Ben herzaman FT Galatasaray efsanesi diyorum. Yazdıklarımın tümünü görmediğin için boyle yorum yapıyorsun hakkımda. Ben artık Terim'in bu işi ceviremedigini söylüyorum hocayida çok severim ama olmuyor. Sen neden körü körüne bunları söylüyosun anlamıyorum. Kötü olanı eleştirmek suçmu günah mı? Hocam ilginç bir Zihniyet seninki neyse uzatmaya gerek yok umarım düşüncelerimi anlamissindir. Ayrıca maç boyunca nelerin yanlış olduğunu da yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok. Yani böyle galibiyeti sevmedim sevmek zorunda da değilim. Gelecek iyi görünüyorsa senin için ben zaten ne desem boş maalesef
İnş2-2 bitti diye biliyordum yarım saattir yeni öğrendim şampiyonluk golü olur inşallah
Rize o son kornerlerden birinde gol atsaydı aynı şeyi söyleyecek miydi acaba? O Tugayı da oraya süs diye koydukları belli zaten.Feyyaz o kadar uzatma nereden cikti diyor bjkye torpil gecin diyo adam. Nerden nereye bagladi adam yav. Adamlar 89 dakika yattilar
Günün iyi kısmı takımın özgüven kazanması, MO gollerle buluşması ve reaksiyon vermemiz. Kötü yanı hala devam eden saçmalıklar, Berkan iki maç olmayacak ve önemli bir isim.
Ha bir de ne koyduk lan Rize’ye en çok Ali Koç üzülmüştür yarın bir açıklama yayınlamasını bekliyorum.