Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahaha volkanı izlemek bu gece ayrı bir keyif... Ağla evladım
Ben fazla beğenmem bu ömeri defansıda dediğin gibi les ama pva denen adam ne defans yapıyor ne hücum çoğu golu de bunun yüzünden yedikÖyle sövüyoruz kızıyoruz ama “ofansta” çok iyi katkı verdi dengesini bozdu rakip beklerin. Ancak gel gelelim defansa yine rezildi. Kademe hatası, uzaktan izlemesi falan. Zaten biliyoruz bu adam bek değil.
Anholt da pek iyi degil ama dinlenmesi lazimdi benceÖyle sövüyoruz kızıyoruz ama “ofansta” çok iyi katkı verdi dengesini bozdu rakip beklerin. Ancak gel gelelim defansa yine rezildi. Kademe hatası, uzaktan izlemesi falan. Zaten biliyoruz bu adam bek değil.
Hocam benim sana karşı birşeyim yok sen olayı yanlış anladın. Bende seviniyorum tabiki de şu rizeye sokmaya ama bu futbol ile değil benim dediğim buydu aslında neyse gereksiz bir tartışma iyi forumlar..Sana niye eleştiri yapıyorsun demedim , galibiyete sevinmeyin söylemine cevap verdim durumu çarpıtmaya lüzum yok. Böyle histerik tavırlarla bir tartışma zemini oluşamayacağı ortada. İyi forumlar.
Ben fazla beğenmem bu ömeri defansıda dediğin gibi les ama pva denen adam ne defans yapıyor ne hücum çoğu golu de bunun yüzünden yedik