⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Ömer girdiğinden beri ikinci asisti. PVA’dan kötü değil yine de yetersiz tabi
Ömer'i bir senedir nefretle izliyorum ama bu maçta hakkını teslim etmemiz lazım gayet iyi oynadı. Nelson'un kafasına kestiği orta muazzamdı ona kafa vuramayan bir daha ceza sahasına gitmesin lütfen. Ağaca kessen gol o top ağaca.

FAy7-omWYAIu8nh

Spiker tam bi adam oglu adamdi bugun. 3.golumuzde rahat 3.5 dakika goool diye bagirdi. Ozetlerden keseyimde kralin sesini telefonumun zil sesi yapayım. Zaten fbjklilar fazla yasatmaz bunu insallah gec olmadan gstvye aliriz

Özellikle Muslera ve PvA için yabancı sınırını harcamak bile saçma, gerçekten Ömer böyle devam edecekse ligde oynasın sürekli sol bekte. Keşke güvenebileceğimiz 1 tane yerli kalecimiz olsaydı da dediğin gibi Muslera yerine o oynasaydı

Çünkü 8 yabancı hakkının 5 tanesini daha orta sahaya geçmeden harcamış olmak çok saçma
Simdiye kadar gösterdikleri performansa göre arkada Muslera, Yedlin, Luyindama ve Aanholt yabanci siniri harcamaya degmez gibi görünüyor. Feghouli ve Babel genel olarak el freni. Hic oynatmam ben bu ikisini hücumda.

Medya ve sosyal medyada DIagne uzerinde algi yurutuluyor, oysa ki Galatasaray bu kotu oyunla bile 2-3 farkli yenmeliydi ..

ulan sinirden her şeyi kapadım yenmişiz ya laaaannnnnnnnnnnn

offfff.

Ulan diagne senin daşşaklarını yerim. Vura vura ske ske attırmış suratlarına adamım benim

Hala daha şuna buna laf söyleyenler var la bırakın olum çakmışız kansızlara sevinin,

Kenetlenin başka Galatasaray yok

Muhammedin gol atması bir de Kerem ergeninin sonradan oyuna girmesi dışında güzel bir şey yoktu ...

Maçı izleyemedim özetlere baktım bu akşam gs taraftarı rakipleri ve o malum takım en ağır kahrı nasıl yaşayabilir netür bi galibiyetle yaşayabilir dense ve uygulansa bu kadar iyisi olamaz.ahlaksız hakem pislik takımın ilk mi ikinci golü mü fauller var iki tane vermemiş golü vermiş.bize dünyanın engellemesini yapmış.ama allah belalarını topları tüfekleriyle onlara vurmuş resmen.

Ayrıca muhammed için accayip üstü mutluyum ve dignede resmen ezip geçmiş pislik herifleri.berkanın pozisyonu orda bi gs li daha var bence sarı olmalıydı.

Çok huzzurlu ve mutlu uyuyacam allah uyumayı nasip ederse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt