⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Şu leşötesi takimi sidik zoruyla yendik diye sevinilmedigini dusunen arkadaslara sesleniyorum. Emin olun sizden katbekat fazla sevindik. Ama bu gol olmasa veya yenilsek mangalda kül birakmayacak insanlar da burada kimseye mok atmaya calismasin bir zahmet. Evet yeniden yuksek sesle soyluyorum galibiyet inanilmaz guzeldi bu pisliklere karsi. Ama Fatih Terim gitmeli ve gidecek de. Kulubumuze saha icinde verebilecegi hic bir sey kalmadi cunku.

Şu leşötesi takimi sidik zoruyla yendik diye sevinilmedigini dusunen arkadaslara sesleniyorum. Emin olun sizden katbekat fazla sevindik. Ama bu gol olmasa veya yenilsek mangalda kül birakmayacak insanlar da burada kimseye mok atmaya calismasin bir zahmet. Evet yeniden yuksek sesle soyluyorum galibiyet inanilmaz guzeldi bu pisliklere karsi. Ama Fatih Terim gitmeli ve gidecek de. Kulubumuze saha icinde verebilecegi hic bir sey kalmadi cunku.

Hakemi yenmişiz resmen.puan kaybımız için hayatlarının fırsatı gibi yakalayan düşmanların tümü bu gece yenilmiş bize.ben kısacık özetten bile dönen pisliği güzelce yendiğimizi gördüm.bu akşam bi takımı yenmemişiz resmen.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben açıkçası kötü oynadığımızı düşünmüyorum, babelin sahada kalmasi, alparslanin topu alip gitmeleri, yedlinin -0 iq su oyunu kötü gösterdi. Üretmek için çabaladık devamlı, istedikte oyunu gayet, salmadi kimse, bilmem kac tane %100 de harcadik. Çekecekse terimin babel israri ipini çekecek , hadi yedlin alparslan zorunluluk, + kritik dakikalarda bile rakip basarken uzun oynamak yerine defansta muslerayi da dahil edip işe top dolastirma işi... hocam yapma hocam, hocam etme hocam. Diyecekte baska birsey yok.

Haa , tabancasi var mi rize baskaninin yaninda, olur da vurursa aliyi bizim acimizdan hiç sıkıntı yok.
3'ü de maçın en iyilerinden. Takım olamıyoruz sorun bu.

Screenshot_20211003-210140_Instagram.webp

Lig tarihinin en kotu ilk 8 haftasini yasayan 4 takimdan 1i bu seneki rizespormus.

Levent Tüzemen: "Bu ligde cok kasar oyuncu var. Formandan cekiliyorsan birakacaksin kendini Berkan"

Burayı okuyan algı kasan angutlara ve tinerci yosmalarına iki çift lafım olacak. İlk golde bariz bir şekilde faul varken hemde iki kez, hakem iyiydi, rizeli topçu eliyle oynayıp penaltımızı vermezken iyiydi, son dakika golünü verince mi şerefsiz oldu, Allah’ın adaleti şaşmaz, son dakika olması bütün Galatasaray düşmanlarına tokatı indirdi, hadi gidin şimdi algınızı başka yerlerde yapın Allah’ın ezikleri

Geri
Üst Alt