⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

özeti izledim terkar - çizgiden çıkan topta bildiğin şansımız maksimuma gelmiş, muslera ayağını kaldırmış olsa gol.

Kerem 3. golde yavaş bırakmış bu arada - bir tık daha hızlı olsaymış defans oyuncusu dokunurmuş topa, ama iyi ki öyle olmuşta epey şık gol olmuş.

FT'nin basın toplantısını bekliyorum merakla. Galibiyet tüm soruları değiştirmiştir.
Golu Nelson çıkardı Muslera degil

Arada kaynamasın pva denen herif kafasına buyruk oynamalara devam ediyor. Bir bakıyorsun orta saha bir bakıyorsun sağ açıkta herif. Buna acilen çözüm bulmamız gerekiyor.

En kötü sol iç oynatılması gerekiyor beke yardıma ekstra gelsin. Herif ofansif oynamak istiyor net. Bırak o halde oynasın.
Yedeğe geçmeli derhal. En zayıf halka bu adam

Arada kaynamasın pva denen herif kafasına buyruk oynamalara devam ediyor. Bir bakıyorsun orta saha bir bakıyorsun sağ açıkta herif. Buna acilen çözüm bulmamız gerekiyor.

En kötü sol iç oynatılması gerekiyor beke yardıma ekstra gelsin. Herif ofansif oynamak istiyor net. Bırak o halde oynasın.
Babel kılıklı herif. Ben de acayip uyuz oluyorum.

Bu arada serbay reyiz cimbomlu degil diyen vardi burada, ne bilim

Yirtici orta saha sart, kis transfere dieng ve gedsonu, kaleye de menemenspordan kendi kalecimizi ahmeti geri almamiz lazim.

Beyler birbaşka konuda da yazdım ve yazacaklarımda da çok ciddiyim. Bu maçı kaybetmimize Allah razı olmamıştır. Bariz bir kötülüğün galip gelmesine resmen izin vermedi.

Terim'in maç kadrosu hatalıydı, 100 maç yapsak bizi bir kere yenemeyecek güçteki takıma hiç olmayacak bir 11 ile başladık. Rize'nin attığı ilk golden önce Berkan'a yapılan faul verilmedi, gol ise tereddütsüz verildi. İkinci yarı ise VAR'ın müdahale etmediği maça Allah müdahale etti. İlkin Nelson %100 lük golü imkansıza yakın bir şekilde çıkardı. Sonra Rizeli oyuncu topu sürüp, topla boş kaleye girip golü atmak yerine, Berkan'ı oyundan attırmak için kendini kurşun yemiş gibi yere attı. Kötü niyetini gösterdi karşılığını kaçan Penaltı ile aldı.

Terim oyuna Ömer'i alarak maçı kaybetme ısrarını sürdürdü. Ama bir yıldır berbat top oynayan Ömer'in içine Marcelo kaçtı. Adam hayatının topunu oynadı ve Mostafaya yaptığı asiat beraberliği getirdi. Son saniye ise Diagne'nin driblinginde hakem iki kez eyyam yapma fırsatını tepti. Adamın resmen nutku tutuldu iki kez terddüt etti, çok kolay yapacağı eyyamı yapamadı kalakaldı.

Bu maçta bakmasını bilen gözler bariz müdahaleyi gördüler. Bizi bu şeytan dostlarına malup ettirmeyen Allah'ım, sana şükürler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt