Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş, ne olup olmamak önemli değil ki, ne demek o yaşta birinin vefat etmiş Annesine böyle birşey yazmak. Yapmayın lütfen ya. Edep yahu edepReisci miyiz renktas
Dogru rengim yakismiyorRenktaş, ne olup olmamak önemli değil ki, ne demek o yaşta birinin vefat etmiş Annesine böyle birşey yazmak. Yapmayın lütfen ya. Edep yahu edep
Mis gibi gol hemdeReha kapsal;
3. Gol tertemiz gol
![]()
Penaltı ve kırmızıda leşMis gibi gol hemde
Sen çay demledin, ben rakı koydum.Herkes çay demlemiş ben sallama yaptım, ederi bu rizenin ahahahaha , hak ettiği kadar.
dabo sabo babo kim varsa rize'de bol bol sövdük bugüngolden önce kereme çift daldılar konuşan olmadı hiç
Afiyet olsun, çok sevinip(!) silahlara sarılmayalımSen çay demledin, ben rakı koydum.![]()
Oncesinde de MO'ya al da at asisti yapti cok guzel indi cizgiye orda. Ofansa guzel katki verdi ancak defans icin yine vasat ve vasat altiydi bugun. Bir pozisyonda baya izledi gordum ve cok sinirlendim. Ama ofansta da bir o kadar is gordu ve zaten katki verdi.Ömer'i bir senedir nefretle izliyorum ama bu maçta hakkını teslim etmemiz lazım gayet iyi oynadı. Nelson'un kafasına kestiği orta muazzamdı ona kafa vuramayan bir daha ceza sahasına gitmesin lütfen. Ağaca kessen gol o top ağaca.