⚽ SL 21/22 H:9 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 17 Ekim

milli takima gitmeyenler full takimla calisti, aman ayip olmasin diye milli takima gidenleri yedek bekletmez umarim
Maç pazartesi değilmiydi ?
Berat ve Kerem oynadı, gencecik çocuklar, onlar 5 gün sonra maç yapamayacaklar sa, direk 3. lig pembe grubuna alalım ikisini de.

Tam ligi altını üstüne getirme haftası, şu Konya'yı full kadro 3leyelim bir zahmet.

Gscimbom mobil

benim yillardir izledigim ve takip ettigim gs, ne yapip edip bu maci ya kaybeder ya da berabere bitirir

stoperlerden birinin mallik yapip kirmizi yemesi büyük olasilik su macta

ftball taktigi ile sahaya cikarsak sut bile atamayiz yine

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim Berkan in cezası belli oldumu. 1 maç diye söylenti vardi

Bizim Berkan in cezası belli oldumu. 1 maç diye söylenti vardi
sert bir müdahale olmadığı sürece son adamı indirme her zaman 1 maçtır. açıklanmasına gerek yok. direkt kırmızı kart en az 2 diye bir algı var niyeyse ama öyle bir şey yok.

Cicaldau yap bir güzellik, bir gol bir asist. Sana güveniyorum Sarıoğlan

Gscimbom mobil

Muslera ve stoperlerin yüzlerce pas yapmaya dayatilmasi ve izleyen milyonların sinir krizine girmesi

PvA 'u mecburiyetten yazdım, bilmiyorum ben bir türlü ısınamadım bu adama hani Galatasaray'a gelmeden önce EPL ve Hollanda ile oynadığı futbolu da bildiğim için sadece şu an için değil geleceğinden de ümitli değilim ki 31 yaşında bir futbolcunun ne geleceğinden bahsedeceğiz.

6y2mlmrn.jpg

Ocak ayına kadar aşağı yukarı şu takımla devam etmekten yanayım ligde, Ocak ayında yapabiliyorsak orta saha ve sol bek transferleriyle daha güçlü hale gelebilir bu takım

Halil'i çok merkezden koparmaktan yana değilim çünkü o sırtı dönük ve bağlantı oyununu çok iyi beceriyor, bununla birlikte kanada attığın anda bekini kovalayacak bir adam değil atletizmi de sıkıntılı aslında o yüzden kanada atılmasına pek sıcak bakmıyorum aslında

Şu takım hücum anlamında en azından kağıt üzerinde bişeyler vadediyor, Halil&Morutan&Cicaldau&Kerem ve önlerinde Mohamed/Diagne ile çıktığımız lig maçlarında gol bulmak çok zor olmasa gerek

Milli takimda aldiklari süre:

Muslera 270 dakika
Luyindama 180 dakika
Mostafa 180 dakika
Kerem 158 dakika
Feghouli 106 dakika
Cicaldau 90 dakika
Yedlin 39 dakika
Berkan 32 dakika
Morutan 28 dakika
Baris 26 dakika
Taylan 20 dakika
Halil 16 dakika

PvA 'u mecburiyetten yazdım, bilmiyorum ben bir türlü ısınamadım bu adama hani Galatasaray'a gelmeden önce EPL ve Hollanda ile oynadığı futbolu da bildiğim için sadece şu an için değil geleceğinden de ümitli değilim ki 31 yaşında bir futbolcunun ne geleceğinden bahsedeceğiz.

6y2mlmrn.jpg

Ocak ayına kadar aşağı yukarı şu takımla devam etmekten yanayım ligde, Ocak ayında yapabiliyorsak orta saha ve sol bek transferleriyle daha güçlü hale gelebilir bu takım

Halil'i çok merkezden koparmaktan yana değilim çünkü o sırtı dönük ve bağlantı oyununu çok iyi beceriyor, bununla birlikte kanada attığın anda bekini kovalayacak bir adam değil atletizmi de sıkıntılı aslında o yüzden kanada atılmasına pek sıcak bakmıyorum aslında

Şu takım hücum anlamında en azından kağıt üzerinde bişeyler vadediyor, Halil&Morutan&Cicaldau&Kerem ve önlerinde Mohamed/Diagne ile çıktığımız lig maçlarında gol bulmak çok zor olmasa gerek
Bu kadronda Halil sola kerem sağa morutan ise forvet arkası olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından kerem sağda performansı daha etkili. Halil ise geçen sene bir kaç maçta solda denendi ve bence etkili olmuştu. Onun tek eksiği bitiricilikti.

ilk gol erken gelirse, 3-0/4-0 gibi skor bekliyorum

Geri
Üst Alt