⚽ SL 21/22 H:9 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 17 Ekim

İnşallah çift forvet görürüz. Biz zaten her halükarda gol yiyiyoruz, en azindan fazlasini atariz

Bu kadronda Halil sola kerem sağa morutan ise forvet arkası olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından kerem sağda performansı daha etkili. Halil ise geçen sene bir kaç maçta solda denendi ve bence etkili olmuştu. Onun tek eksiği bitiricilikti.
Yani Halil 'de biraz atletizm olsa sol tarafta başarılı olabilir, ya da Tadic, Coutinho 'nun olduğu gibi kusursuza yakın bir tekniği olsa biraz daha orta sahaya yakın kullanabiliriz diyebilirim ama bunun haricinde Halil 'i çok sol forvet gibi görmüyorum

Milli takimda aldiklari süre:

Muslera 270 dakika
Luyindama 180 dakika
Mostafa 180 dakika
Kerem 158 dakika
Feghouli 106 dakika
Cicaldau 90 dakika
Yedlin 39 dakika
Berkan 32 dakika
Morutan 28 dakika
Baris 26 dakika
Taylan 20 dakika
Halil 16 dakika

Kodumun uruguayi 1 kaleci çıkaramadı 10 yıldır hala formunun dibindeki muslerayi somuruyorlar

Bir de Emre Kılınç 'ın bu kadar kenara itilmesini kabullenemiyorum, tamam bu takımı alır uçurur gibi bir iddia da bulunmuyorum da Fatih Terim saçma sapan rotasyonlar yapacağına en azından Emre Kılınç 'ı kullansın o dönemlerde. Sağ/sol iç orta sahayı da kanatları da tek başına yedekleyebilecek bir adam

Kullandığımız 3 yerli Halil, Berkan ve Kerem olacaksa 4. yerli oyuncu da Emre Kılınç olmalı bana kalırsa

Mohamed
Emrek-moru-kerem
Taylan-cica
Pva-luyi-nellson-alpaslan
Muslera

Şöyle bi 11 bekliyorum. İleri 6lı iyi duruyor ama savunma allaha emanet resmen​

Mohamed
Emrek-moru-kerem
Taylan-cica
Pva-luyi-nellson-alpaslan
Muslera

Şöyle bi 11 bekliyorum. İleri 6lı iyi duruyor ama savunma allaha emanet resmen​
Neyse Marcao ve Boey 'in dönmesi savunmamız adına milat sayılır, umarım bir daha böyle kritik adamların sakatlığını/cezasını çekmek zorunda kalmayız

Resmen ilk 11 için en kritik, yokluğu Galatasaray'ı en kötü etkileyecek 3 adam seç desek 2 tanesi kesin Boey ve Marcao olurdu. 8 haftalık ligde Boey 3, Marcao 1 maça çıkabildi henüz, muhtemel Konya maçından sonra bu hasret 9 maça çıkacak ve son olur umarım

Marcao ve Boey eklenince bayağı takımın çehreesi değişebilir, ama PvA & Kerem 'in olduğu sol taraf yine rakiplere açık davetiye oluyor gelin bu taraftan gol bulun diye

barış hala iyileşmedi mi yahu keremi dinlendirmek lazım artık çok yoruldu 22 günde çok zor 6 maça çıkacağız

3 puanla ayrılırsak uçan kaçan en iyi takım ilan edilen bjk ile aynı puanda olacaz

bjkyi güzelleyenler utanır mı sanmam

önemli hafta ts fb maçından beraberlik bekliyorum. kazanıp uzamamız lazım yukarıya.

Geri
Üst Alt