- 18 Eylül 2018
- 13.752
- 10.142
- 1.423
Son maçı ceza olarakbitti diye biliyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son maçı ceza olarakbitti diye biliyorum?
tam tinerci maci olmasida enteresanSon maçı ceza olarak
Beşiktaş maçında sahada olacak aslan parçası ve tinercilere saplayacagiztam tinerci maci olmasida enteresan
marcaomuz cok degerli cok, güzel paralarla yollicaz aslan parcasini. melonun defans hali, brezilyalilardan yana hic sasmadik, gerekirse hepsi brezilyali olsun.Beşiktaş maçında sahada olacak aslan parçası ve tinercilere saplayacagiz
442 çıkarız. Moruţan sağa yakın,Kim sızdırıyor şu kadroları acaba
Ne ardası renktas Allah aşkına şampiyonluk verdik geçen sene son haftalar bal gibi fikstürümuz vardı sırf bunda ısrar ettik diye şampiyonlugu elimizle teslim ettik. Adam 4 sene önce basaksehirde kadroya giremiyor du koca Galatasaray 35 yaşına gelmiş adama mi bel bağlayacak. Adaletli bir ortamda maç kadrosunda kendisine yer bulamaz normal şartlarda. Bu illa kadroya yazılacak diye genç bir topcuyu küstürmeye gerek yok.Ardaya ne oldu yahu daha düzelmedimi. Herkz kızıyor ediyor haklilarda 45 dakika çıkaracak beden yapısına sahip değil. Ama şunu gözlemledim. Saracxinin sakatlanasiya kadar çılgın attığı dönemde arda müthiş duvar olarak adama baya koridor açıyordu. Aynı şeyi pva ilede yapabiliriz. Hatta pva direk kaleye gitmeyi seven bir tip olduğu için skorda üretebilir. Bir çok kişinin aksine Arda gibi futbol konusunda zeki ve teknik biri son 15-20 dakika sahada olmalı.
Heyecan var mı rengimTerimball’i izlemek icin kaldi 2 saat
Max 5 dk oynayacak fizik kapasitesi var.Ardaya ne oldu yahu daha düzelmedimi. Herkz kızıyor ediyor haklilarda 45 dakika çıkaracak beden yapısına sahip değil. Ama şunu gözlemledim. Saracxinin sakatlanasiya kadar çılgın attığı dönemde arda müthiş duvar olarak adama baya koridor açıyordu. Aynı şeyi pva ilede yapabiliriz. Hatta pva direk kaleye gitmeyi seven bir tip olduğu için skorda üretebilir. Bir çok kişinin aksine Arda gibi futbol konusunda zeki ve teknik biri son 15-20 dakika sahada olmalı.
Terim den sürpriz bir taktik stratejik hamlesi bekliyorum.Terimball’i izlemek icin kaldi 2 saat