⚽ SL 21/22 H:9 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 17 Ekim

Muslera yeter be. Göruyorsun pas opsiyonun yok vur gitsin topu. Zorla gol yedireceksin ama
Ben hocadan talimatsiz bunu yaptığını düşünmüyorum. Israrla hata yapıyoruz ama hala buna devam ediyorsak net fatih hoca bunu istiyor takımdan. Musleranin suçu olduğunu düşünmüyorum

Morutan ve Kerem gidiyor gidiyor çalımı da atıyor ama skor üretemiyor. Halil'in şutlar cılız. Faul yapıldığı halde itiraz eden yok bizde. Kendini yere atsa çok net penaltı alacak çocuk. Biraz saksıyı çalıştırması lazım hocanın. Oyuncular iyi ama öğrenecekleri çok şey var. Orta sahasız anca bu kadar oynanır

Çok iyi oynamadık fakat doğru kadro ve dizilişle oynadığımız için gole çok yakın oynuyoruz. En büyük problem pasla çıkmalar devam ediyor. Bu şekilde oynasak topla çıkma çabalarını bıraksak takım çok iyi oynamasa bile Anadolu takımlarını rahatlıkla geçeriz.

Orta sahanin ve kanatlarin ne kadar yetersiz oldugunu cok iyi gorecegimiz bir mac berkan gitti taylan vitaminsizi her topu geriye oynuyor cicaldau olmasa top orta sahayi gecmez kerem yine ayni bir halta yaramiyor su takimda bir kanat bir 6 numara olsa cayir cayir akardik

Mustafa ve cicaldau dışında takim vasat idi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güya gençleşmek istedik. Gençleşen her Avrupa takımı muhakkak 2-3 tane tacrübeli ve kaliteli oyuncu bulundurur. Biz de o kategorideki oyuncular BabeL ve Taylan. Üstüne Terim'in olağanüstü futbol anlayışı eklenince bu muhteşem futbolu izliyoruz arkadaşlar.

Ben hocadan talimatsiz bunu yaptığını düşünmüyorum. Israrla hata yapıyoruz ama hala buna devam ediyorsak net fatih hoca bunu istiyor takımdan. Musleranin suçu olduğunu düşünmüyorum
Öyledir kesin de muslerada nasil suc yok. Sen dik topu, ne yapacak hoca kesecekmi kadrodan?

hoca oyun anlayışımızda değişiklik olmayacak demişti haklı çıktı her zaman ki gibi berbat oynuyoruz. Hele golü attıktan sonra rahat 5-10 dk topu konyadan alamadık. Organize olamıyoruz. kerem yok halil bencil allah sabır versin hepimize.

Ulan taylanın futbolcu olduğu dünyada herkes topçu olur ben böyle rezil herif görmedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halil kerem ve taylan çıksın assunçao bay emrek girsin. Taylan ilk girdiği ikili mücadelede kırmızı görecekmiş gibi her toptan her rakipten kaçıyor kendine güvenmiyor

Barış Yılmaz şart ikinci yarı.

3 senedir neden biz sahamizda yedigimiz baski icin taktik ve plan uretmiyoruz. Defanstan nasil cikmamiz gerektigine dair bir planimiz gercekten oyuncularin bireysel kabiliyetine kalmis.

Geri
Üst Alt